Mærk sneen under skiene!

Udforsk nogle af Norges bedste skisportssteder til vinter! Vi har hoteller tæt på skisportssteder og langrendsstier. Perfekte til familier, vennegrupper eller off-piste-entusiaster.HAFJELL

Scandic Hafjell 

Bo lige ved siden af et af landets bedste skisportssteder. Scandic Hafjell ligger 700 meter fra  Hafjell Alpinsenter , der tilbyder 44 km skiløjper fordelt på 32 pister, fra grønne til sorte, samt områder til dem, som vil afprøve deres evner på parkski eller snowboard. Desuden er der 600 km fantastiske stier til langrend i området. Tag gondolliften til toppen af bjerget, og glid direkte ud på langrendsstierne. Hafjell Alpinsenter er en del af  Lillehammer Ski Resort , og skipasset giver dig adgang til 5 forskellige skifaciliteter. Vores hotel tilbyder mange af de faciliteter, som du forventer dig af et bjerghotel, med alt fra skiopbevaring, sauna og indendørs pool til en hyggelig opholdsstue med pejs, hvor du kan slappe af og nyde en drink efter en aktiv dag på løjperne. 

 Foto: Scandic/ Vegard Breie, hafjell.no


LILLEHAMMER

Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer

Planlæg en aktiv og sjov tur til Lillehammer, og bo på et af vores hoteller her. Vores hoteller ligger centralt i byen inden for gåafstand til både busser og tog. Alpinresorterne - Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gala og Sjusjøen - ligger alle i området omkring Lillehammer og Gudbrandsdalen.  Opplandstrafikks bus, som kører  til Hafjell  stopper  lige uden for vores hoteller. Der er afgang hver morgen, og den kører retur hver eftermiddag.  Tilsammen udgør de 5  skisportssteder Lillehammer Ski Resort, der kan besøges med det samme liftkort. Er du modig, må du ikke gå glip af Lillehammers olympiske bobslædebane, hvor du kan afprøve bob rafting og en 4-mands-bobslæde. 

  Foto: Scandic/visitnorway.com

HAMAR/RINGSAKER

Fra Scandic Ringsaker  og Scandic Hamar har  du adgang til utrolige skiområder i umiddelbar nærhed, og flere er kun en kort køretur væk. Hver vinter i Ringsaker Kommune transporteres der sne nok til omkring 800 km præparerede skiløjper, både almindelige og oplyste.

Kun en times kørsel fra Hamar ligger Sjusjøen, som er blevet kåret til Norges bedste langrendsdestination i flere år i træk. Du kan benytte et netværk af 350 km professionelt præparerede løjper midt i utrolige natur. En kortere køretur væk finder du skiområdet Vollkoia i Brumunddal. Dette netværk af spor er en del af skiområdet Hedmarksvidda, hvor du kan vælge kortere eller længere ture. Se rejseforslag her.

Hvis du bor på Scandic Ringsaker, er der ikke noget bedre end at hoppe i poolen efter en dag med anstrengende skiaktiviteter.

MOLDE

Bo på Scandic Seilet eller Scandic Alexandra, og oplev fart og spænding i skicentret Tusten, som ligger kun 10 minutter fra Molde centrum og en time fra Kristiansund.

Tusten starter 100 meter over havets overflade og har lifter og skiløjper op til 700 meter over havets overflade. Herfra er der  fantastiske muligheder i det gratis skiområde på Ost- og Vestfjella på 500 meter med varieret og udfordrende skiterræn. Tusten har måske Norges bedste og sikreste skiløjpe for børn. Bakken er perfekt formet til at lære slalom skiløb/snowboarding for nybegyndere, eller børn som vil blive bedre til at stå på ski. I alt 3400 meter skipister fordelt på 10 bakker. Den lange lift tager dig hele vejen til toppen og tilbyder dig  en spektakulær panoramaudsigt over Molde med sine 222 fjeldtoppe! Anlægget har  4 oplyste pister på i alt 3.000 meter og er åbent om aftenen fra mandag til fredag.

Tusten har en stor kro, der serverer hjemmelavet mad og tilbyder skiudlejning, skiskole og en skiservice / reparationsbutik samt gratis parkering i en stor parkeringsplads.

Der er også gode muligheder for langrendsentusiaster. Fra Tusten er der stier, der tager dig til Skaret og Moldemarka. Tag f.eks. en skitur fra Tusten og rundt om Overlandsvannet.

NARVIK

Hotel Scandic Narvik

Tag dit skiløb til nye højder i Narvikfjellet,  et af Skandinaviens mest udfordrende skisportssteder. Familier med børn, såvel som begyndere, kan bruge et separat børnelift og flere tilpassede pister med hop, lege på ski og sneparkelementer. For de mere erfarne alpine skiløbere  tilbyder resortet  flere tekniske løjper,  der med garanti  sætter gang i adrenalinen. Narvikfjellet har et af Skandinaviens største lodrette fald,  så  du kan nyde off-piste skiløb i  verdensklasse. Det  alpine anlæg starter i byens centrum ca. 200 meter over havets overflade, og skilifterne tager dig op til 1006 m over havets overflade på 10-15 minutter. Slut dagen af på toppen med et besøg vores hotels skybar på 16. etage. Vi tilbyder skipakker i Narvik. Læs mere  her.

Foto: Kjetil Janson / Narvikfjellet.no 

VALDRES

Scandic Valdres

Valdres  byder på et varieret og spændende miljø for alpint skiløb og snowboarding med løjper for alle. Udforsk området ved Jotunheimen, eller oplev et væld af vinteraktiviteter for hele familien. Scandic Valdres ligger en kort køretur fra, for eksempel, skisportsstederne Beitostølen, Aurdal Fjellpark og Vaset. Disse destinationer har fælles liftkort, der kan anvendes på alle skisportsstederne, så du får chancen for at opleve nye løjper hver dag. Scandic Valdres ligger i et idyllisk område ved Strandefjord i Fagernes og tilbyder faciliteter som fitnessrum, pool og sauna. Vores hotel  ligger blot en times kørsel fra Valdresflya. For mere inspiration plus en liste over aktiviteter, der er tilgængelige i Valdres, se her .

 

Foto: Scandic/ C.H. Visitnorway  

SORTLAND

Scandic Sortland ligger midt i Vesterålen, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i vores område. Fjeldene i Vesterålen er lavet til snesko og skiløb – enten på præparerede stier, skiløjper eller nysne. Hvis man er til telemarkskiløb, langrend eller snowboarding, så er der mulighed for det hele i Vesterålen. I Vesterålen er der masser af præparerede stier og faciliteter til vandreture og langrend. De længste stier, som også er oplyst, kan findes i Sortlandsmarka, på Hadseløya og på Åse på Andøya.
Vesterålen har gode muligheder for skiløb med i et fantastisk landskab med fjelde og hav. Det er stadig muligt at finde uberørte områder her, hvilket giver dig chance for at lave det første spor selv, mange dage efter det sidste snefald.

Du kan opleve alt på samme tid her – fjeldene, havet og det storslåede nordlys!

LOFOTEN

Scandic Svolvær  og Scandic Leknes Lofoten

Dette er stedet, hvis du vil stå på ski i et spektakulært landskab og opleve natur i verdensklasse med takkede fjeldtoppe omkranset af blåt vand. Lofoten  er en perfekt destination til fjeldture om vinteren, da off-piste-skiløb er meget populært her. Bo på en idyllisk privat ø på Scandic Svolvær  eller i det vilde vesten på Scandic Leknes Lofoten. Løjperne i Lofoten Alpinsenter og Kongstind Alpinsenter er for de mindre modige eller familier på ferie.

Foto: Sverre Hjornvik/Scandic Hotels

VOSS

Scandic Voss 

Scandic Voss åbnede i januar 2020 og er det største og nyeste hotel i Voss. Hotellet har restaurant, bar, shuffleboard, træningsfaciliteter og sauna samt Scandics prisbelønnede morgenmad. Hvis du ankommer med tog, er placeringen af vores hotel fremragende, da det er ved selve perronen. Man kommer til skiområdet Voss Resort med en gondol lige fra togstationen, der ligger lige ved siden af hotellet. Efter kun 9 minutter befinder du dig på pisterne 820 meter over havets overflade. Skisportsstedet har 11 lifte, 24 alpine pister til alle niveauer, børnestier, terrænpark, langrendsspor og 4 opvarmede hytter med mad og drikke.

Om vinteren tilbyder vi  skipakker inklusive overnatninger med morgenmad inkluderet samt liftkort, hvor du kan køre op og ned med gondolen, så ofte du vil. 

Velkommen til Voss “alpine landsby”!

OSLO

Scandic hoteller i Oslo 

Book din skiferie til Oslo denne vinter, og bo på et af vores mange hoteller i Oslo.  Oslos største skisportssted , Oslo Vinterpark, ligger ikke langt fra Oslo centrum, og hvis man vil dyrke langrend, har Nordmarka et stort netværk af stier. Vinterparken byder på forskellige udfordringer med i alt 18 løjper og 11 skilifte, hvoraf 3 er stolelifte. Oslo er den ideelle destination, hvis du ønsker at kombinere en byferie med vinteraktiviteter. 

TRONDHEIM

Trondheim tilbyder 250 kilometer skistier i Bymarka, som ligger lige uden for Trondheims centrum. Du finder 6 oplyste pister, der tilbyder skiløb til familier og til seriøse skiløbere. Tag dine langrendsski med dig, og tag ud på skiløjperne gennem storslåede områder, og vend tilbage for at nyde kulinariske lækkerier i Trondheims restaurantkvarter om aftenen.

Skiløjper i Trondheim