Hoteller tæt på skisportssteder

Udforsk nogle af Norges bedste skisportssteder til vinter! Tag din familie eller venner med på en tur fyldt med naturoplevelser, skiløb og behagelig indkvartering tæt på landets skiløjper. Lad batterierne op med vores prisvindende morgenmad og aftensmad. Og husk, at børn under 15 år bor for 0 kr. i følge med voksen.HAFJELL

Scandic Hafjell

Bo lige ved siden af et af landets bedste skisportssteder. Scandic Hafjell ligger 700 meter fra Hafjell Alpinsenter, der tilbyder 44 km skiløjper fordelt på 32 pister, fra grønne til sorte, samt områder til dem, som vil afprøve deres evner på parkski eller snowboard. Desuden er der 600 km fantastiske stier til langrend i området. Tag gondolliften til toppen af bjerget, og glid direkte ud på langrendsstierne.

Hafjell Alpinsenter er en del af Lillehammer Ski Resort, og skipasset giver dig adgang til 5 forskellige skifaciliteter.

Vores hotel tilbyder mange af de faciliteter, som du forventer dig af et bjerghotel, med alt fra skiopbevaring, sauna og indendørs pool til en hyggelig opholdsstue med pejs, hvor du kan slappe af og nyde en drink efter en aktiv dag på løjperne.

Foto: Scandic/Vegard Breie, hafjell.no

OSLO

Oslo er den perfekte destination, hvis du vil kombinere en byferie med vinter aktiviteter. Oslos største skisportssted, Oslo Vinterpark, ligger placeret tæt på centrum og byder på forskellige udfordringer med i alt 18 løjper og 11 skilifte, hvoraf 3 er stolelifte. Hvis du er mere til langrend, finder du det største netværk af stier i Nordmarka. Vælg ét af vores mange hoteller i Oslo til din næste vinterferie.


LILLEHAMMER

Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer

Planlæg en aktiv og sjov tur til Lillehammer, og bo på et af vores hoteller her. Vores hoteller ligger centralt i byen inden for gåafstand til både busser og tog. Skisportsstederne Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gala og Sjusjøen ligger alle i regionen Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Opplandstrafikks bus til Hafjell stopper lige uden for vores hoteller. Der er afgang hver morgen, og den kører retur hver eftermiddag.

Tilsammen udgør de 5 skisportssteder Lillehammer Ski Resort, der kan besøges med det samme liftkort. Er du modig, må du ikke gå glip af Lillehammers olympiske bobslædebane, hvor du kan afprøve bob rafting og en 4-mands-bobslæde.

Foto: Scandic/visitnorway.com

TRYSIL

Scandic Elgstua og Scandic Central Elverum

Rejs til familievenlige Trysil, og bo på Scandic Elgstua eller vores nyeste tilføjelse: Scandic Central Elverum. Vores hoteller ligger ca. 45 minutter fra SkiStar Trysil, et moderne skisportssted med 4 sammenhængende skiområder. SkiStar Trysil tilbyder store børneområder og varieret skiløb på lange og brede løjper.

Hvis du vil bo på vores hotel, finder du fantastiske langrendsstier ved Grundsetmarka i Elverum samt en oplyst sti til hytten Djupmyrkoia, hvor der serveres mad onsdag aften, i weekender og ferier. Scandic Elgstua er nabo til stien, og når der er nok sne, begynder stien blot 50 meter fra vores hotel.

Efter en god nats søvn kan du starte dagen med vores store og prisvindende morgenmadsbuffet. Scandic Elgstua vandt i 2017 prisen for områdets bedste hotelmorgenmad for fjerde år i træk.

Foto: C.H./Visitnorway.com

NARVIK

Hotel Scandic Narvik

Tag dit skiløb til nye højder på Narvikfjellet, et af Skandinaviens bedste skisportssteder. Familier og nybegyndere kan benytte børnenes skilift og flere tilpassede løjper med hop, børnelege og parkelementer. De mere erfarne skiløbere finder flere tekniske løjper, der med garanti giver en høj dosis adrenalin.

Narvikfjellet har et af Skandinaviens højeste lodrette fald, og du kan nyde off-piste-skiløb i verdensklasse her. Skisportsstedet begynder i byen ca. 200 meter over havets overflade, og skiliftene fører dig 1.006 meter op over havets overflade på 10-15 minutter.

Slut dagen af på toppen med et besøg vores hotels skybar på 16. etage. Vi tilbyder skipakker i Narvik. Læs mere her.

Foto: Kjetil Janson/Narvikfjellet.no

VALDRES

Scandic Valdres

Valdres byder på et varieret og spændende miljø for alpint skiløb og snowboarding med løjper for alle. Udforsk området ved Jotunheimen, eller oplev et væld af vinteraktiviteter for hele familien.

Scandic Valdres ligger en kort køretur fra, for eksempel, skisportsstederne Beitostølen, Aurdal Fjellpark og Vaset. Disse destinationer har fælles liftkort, der kan anvendes på alle skisportsstederne, så du får chancen for at opleve nye løjper hver dag.

Scandic Valdres ligger i et idyllisk område ved Strandefjord i Fagernes og tilbyder faciliteter som fitnessrum, pool og sauna.

Foto: Scandic/C.H. Visitnorway

LOFOTEN

Scandic Svolvær og Scandic Leknes Lofoten

Dette er stedet, hvis du vil stå på ski i et spektakulært landskab og opleve natur i verdensklasse med takkede bjergtoppe omkranset af blåt vand.

Lofoten er en perfekt destination til bjergture om vinteren, da off-piste-skiløb er yderst populært her. Bo på en idyllisk privat ø hos Scandic Svolvær eller i det vilde vesten hos Scandic Leknes Lofoten. Løjperne i Lofoten Alpinsenter og Kongstind Alpinsenter er for de mindre modige eller familier på ferie.

Foto: Sverre Hjornvik/Scandic Hotels