Book hotel

Vores hotel har en venlig atmosfære, og her er alle velkomne. Det er det perfekte hotel for forretningsrejsende, mødedeltagere og turister. Scandic Ringsaker er også egnet til små og store sportshold, da vi ligger tæt på sports- og skøjtehallen Vikingskipet.

Read more about Scandic Ringsaker

Vores hotel Scandic Ringsaker er kendt for de fantastiske møde- og konferencefaciliteter, og vi tilbyder fleksible løsninger til alle slags møder, konferencer og events med en konferencekapacitet på op til 600 personer. Vores hotel har 19 små og store mødelokaler, som egner sig til alle lejligheder.

I vores restaurant serverer vi vores lækre og sunde morgenmad, og om eftermiddagen/aftenen tilbyder vi en á la carte-menu med fristende retter baseret på lokale ingredienser.

Vores hotel har et veludstyret fitnessrum, hvor du kan få klaret træningen. Bagefter kan du slappe af i vores sauna. Her finder du også en indendørs pool, som er populær både blandt dem, der bruger svømning som en del af deres træning, og familier på ferie.

Som på alle Scandics hoteller tilbyder vi fri WiFi til alle hotellets gæster samt gratis parkering lige uden for hotellet.

Vores hotel ligger omkring en times kørsel fra Oslos lufthavn Gardermoen og har en strategisk god placering blot 4 km fra Hamar centrum. Området tilbyder et omfattende kulturliv, historiske vartegn og en lang række aktiviteter hele året rundt. Besøg Hamar domkirke, det olympiske anlæg og Atlungstad Brenneri. Området er ideelt til fiskeri, vandreture, svømning og/eller cykling.

3.5 341 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Ringsaker Telefon

+47 62 33 70 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Ringsaker Adresse

Kårtorpvegen 1
Furnes

Hotel på kort Vis hotel på kort