Grønne Oslo

Uanset om du vil rejse miljøvenligt, lade dig inspirere af gode løsninger på miljøudfordringer eller bare kan lide at være udendørs, er der masser af grunde til at tage på et grønt ophold i OsloInspiration til en miljøvenlig tur til Oslo

Oslo er fuld af mennesker og virksomheder, som med idealisme, entusiasme og kreativitet samarbejder om at skabe et bedre (by)miljø: fra urbane gårde og restauranter med økologisk mad til byudvikling med fokus på miljøvenlige løsninger. De har sammen sat Oslo på kortet som en bæredygtig destination, og Oslo er europæisk miljøhovedstad i 2019.

Hos Scandic prioriterer vi at passe på miljøet. Gennem madspildsappen ‘Too Good To Go’ har vi været med til at redde mere end 100.000 portioner overskudsmad fra 65 hoteller i hele landet. Det svarer til CO2-udledninger på 200 ton. Scandic var en af de første hotelkæder, der begyndte at redde overskudsmad med ‘Too Good To Go’, og vi er nu en af de aktører med flest udsalgssteder i Norge og Danmark. Siden 2016 har vi uddelt lækre bokse med overskudsmad fra både vores morgenmads- og frokostbuffeter, som kan købes til nedsat pris i appen og afhentes ved lukketid.

Vi serverer drikkevand direkte fra hanen. Det er afkølet, tilsat kulsyre og filtreret på en måde, som bevarer de værdifulde mineraler og salte.

Hver kop kaffe vi serverer i Danmark, Sverige, Norge og Finland er økologisk og enten Fairtrade- eller UTZ-certificeret. Når du nyder en kop kaffe hos Scandic, bidrager du til et bedre liv for både kaffebonden og hans familie.