Hoteller i nærheden af Gardermoen

Uanset om du har en mellemlanding i Oslo lufthavn, deltager i en konference ved Gardermoen eller skal på en weekendtur til Oslo, er det godt at bo tæt på lufthavnen. Vi har et pænt udvalg af hoteller i nærheden af Gardermoen, samt hoteller beliggende lige ved siden af eksprestoget til lufthavnen, som kører dig til lufthavnen på ingen tid.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Hvis du ønsker at bo lige ved siden af lufthavnen, anbefaler vi, at du checker ind på Scandic Gardermoen eller Scandic Oslo Airport, som begge ligger lige ved siden af Oslo lufthavn. Der er løbende busservice mellem vores hoteller og lufthavnen. Til vores gæster, som skal nå et tidligt fly eller lander sent om aftenen, tilbyder Scandic Gardermoen særligt tilpassede tider for morgenmad og aftensmad. Vi har også et fantastisk tilbud til gæster, som rejser med et tidligt fly og ønsker at efterlade deres bil i op til to uger, inkluderet i værelsesprisen. Læs mere om vores tilbud her.

Hvis du ønsker at tage den hurtigste vej til Oslo lufthavn, har Scandic Lillestrøm en bedre beliggenhed end de fleste andre hoteller og tilbyder den korteste rejsetid. Vores helt nye hotel ligger kun 50 meter fra Lillestrøm togstation, hvor lufthavnstoget kører dig til OSL på 12 minutter.

Flere af vores hoteller i centrum af byen ligger lige ved siden af lufthavnstoget. Scandic Byporten ligger i den samme bygning som hovedbanegården, og det er en fremragende base for de, der ønsker at kombinere bylivet med hurtig og nem transport til lufthavnen. Lufthavnstoget kører dig til Gardermoen på 19 minutter, med afgang hvert 10. minut.