Book hotel

Bo på et af vores centrale hoteller i Oslo. I samme bygning som shoppingcentret Byporten og inden for gåafstand til Karl Johans Gate, den urbane bydel Grünerløkka og Operaen. Et perfekt hotel for alle, der vil udforske Oslo, med offentlig transport lige uden for døren. Hvis du kommer med tog, finder du os nemt ved at gå ud af stationen, drej til højre over pladsen og ind i svingdørene.

Read more about Scandic Byporten

Besøg os hos Scandic Byporten. Du bor på et af Oslos mest centrale hoteller med restauranter, shopping og seværdigheder lige i nærheden. Efter en lang dag med møder eller aktiviteter kan du slappe af i vores indbydende lobbybar, mens du kigger på det travle gadeliv udenfor. Hvis du vil holde dig i form under dit ophold, kan du frit benytte vores fitnessfaciliteter. Hver morgen serverer vi en stor morgenbuffet, der er inkluderet i prisen. Hvis du ankommer til hotellet i bil, kan du parkere i p-huset ved shoppingcentret Byporten, som har direkte indgang til hotellet. Når du bor hos os, har du altid fri Wifi på dit værelse og i fællesområderne.

Udforsk Oslo fra et af byens mest centrale hoteller. Her finder du skønne shoppingområder, natteliv og utallige restauranter lige uden for døren. Oplev den travle Karl Johans Gate med masser af butikker og caféer. Scandic Byporten ligger i samme bygning som shoppingcentret Byporten. Her finder du et stort udvalg af butikker og caféer. Den urbane og charmerende bydel Grünerløkka er kun få sporvognsstop væk. Her finder du populære natklubber, restauranter og caféer. Hvis du er til kultur, er Operaen, Folketeateret og Akershus fæstning også i nærheden. Oslos hovedbanegård ligger lige ved siden af hotellet. Herfra tager lufthavnstoget dig til Oslo Gardermoen lufthavn på kun 20 minutter. Jernbanetorget, lige foran hotellet, er transportknudepunkt for busser, sporvogne og metroen. Vores centrale beliggenhed er ideel for alle, der vil udforske Oslo eller er på forretningsrejse.

4.0 1622 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Byporten Telefon

+47 23 15 55 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Byporten Adresse

Jernbanetorget.6
Oslo