Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Bo blot 6 minutter fra lufthavnen Gardermoen, som ferie- eller weekendrejsende eller hvis du skal arrangere din næste konference. Shuttle-busser kører mellem hotellet og terminalen hvert 20. minut (ikke mellem 00.40 - 04.08.) Bussen koster 70 NOK pr. Person over 16 år. Hotellet tilbyder fleksible møde- og konferencelokaler, der kan rumme fra 5 til 500 personer. Om aftenen kan gæsterne hygge sig i den hyggelige bar.

Read more about Scandic Oslo Airport

Værelserne på Scandic Oslo Airport er store, lyse og indrettet i nordiske farver. Vi tilbyder moderne konferencefaciliteter for op til 500 deltagere. Hold din næste konference i lækre lokaler, der er kendt for sit unikke design og arkitektur med hensyn til et tidsløst design. Når du bor hos os kan du nyde god mad og drikke i vores to restauranter og i hotellets bar. Vores fitnessrum på hotellet er 84 kvm og ligger i lyse og luftige lokaler, med alle de faciliteter, man har brug for til effektiv og varieret træning.

Scandic Oslo Airport blev vinder af Innovation Design Prisen 2011 med dets universelle design, kvalitet og elegance. Dette er det første hotel, du møder, når du kommer fra terminalen i Oslo Lufthavn, Gardermoen. Hotellets bygning er både rummelig og imødekommende og kan prale af fremragende konferencefaciliteter. Du har adgang til nem transport mellem hotellet og lufthavnen terminal via hyppige busser, der stopper lige udenfor hotellet. Hotellet er perfekt for dem, der ønsker at bo uden for byen, tæt på lufthavnen.

4.0 1150 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Oslo Airport Telefon

+47 23 15 59 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Oslo Airport Adresse

Ravinevegen 15
Gardermoen

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room

På Scandic Oslo Airport kan vi klare møder og konferencer for op til 500 personer i direkte forbindelse med Gardermoen Lufthavn. Vælg mellem vores grupperum, bestyrelsesrum, saloner og fællesrum. Alle vores mødelokaler er opkaldt efter flyselskaber.

Book et mødelokale