Book hotel

Solsiden er et af Trondheims mest populære og livlige områder med et bredt udvalg af butikker og restauranter. Du er velkommen til at låne en cykel i receptionen og udforske omgivelserne. Med de fleksible mødefaciliteter er hotellet også perfekt til møder og konferencer.

Read more about Scandic Solsiden

Scandic Solsiden har en skøn lobbybar, og om sommeren åbner vi tagterrassen for vores gæster. Hvis du vil spise i vores restaurant, har vi plads til 100 personer, og placeringen i hotellets atrium er perfekt til møder og events. Vi har fleksible mødefaciliteter fordelt mellem 10 mødelokaler med plads til 4 til 110 personer. Der tilbydes fri WiFi til alle hotellets gæster.

Når du rejser til smukke Trondheim, anbefaler vi, at du låner en cykel i receptionen og udforsker Solsiden eller tager en tur langs Nidelven. Prøv også “Trampe”, verdens eneste cykelelevator. Tag løbeskoene på, tag din fiskestang med eller nyd et forfriskende bad ved Ladestien, et populært og historisk udendørs område med udsigt over Trondheimsfjorden. Grupper kan arrangere udflugter til den idylliske ø Tautra med mulighed for ølsmagning. Hotellet ligger omkring 30 minutters kørsel fra Trondheim lufthavn.

4.0 715 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Solsiden Telefon

+47 21614600

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Solsiden Adresse

Beddingen 1
Trondheim