Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Bare et stenkast fra hovedbanegården er dette det ideelle udgangspunkt til at udforske byen. Vi har fleksible mødefaciliteter, og der er nem adgang til Svenska Mässan. Efter en hektisk dag kan du sætte dig i spaen og nyde den imponerende udsigt.

Read more about Scandic Crown

Nyd en lækker frokostbuffet i vores restaurant Kronan Bar & Matsal, når det er tid til en pause fra dit arbejde i én af vores 26 mødefaciliteter. Om aftenen serverer vi en à la carte-menu, og efter middagen kan du slappe af i en af vores komfortable lænestole i baren. Hvis du føler, at det er blevet til lidt for meget, kan du råde bod på det på løbebåndet i fitnessrummet og derefter slappe af i saunaen eller sætte dig i spaen for at nyde den imponerende udsigt fra relaxafdelingen.

Scandic Crown er det ideelle udgangspunkt til at udforske alle byens hjørner. "Shop

'til you drop" i Nordstan indkøbscenter, se en kamp på Scandinavium, eller oplev en koncert på Ullevi stadion. Prøv en forlystelse i Liseberg forlystelsespark, og glem ikke at sige hej til Lisebergs kaniner. Hvis du føler trang til lidt frisk vestkystluft, kan du bare tage sporvognen til Saltholmen færgeterminal. Der venter havet på dig, med Gøteborgs holme og skær.

3.5 1686 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Crown Telefon

+46 31 751 51 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Crown Adresse

Polhemsplatsen 3
Göteborg