Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Bo på et hotel i mellemstørrelse med en hyggelig og hjemlig stemning tæt på alt, hvad Gøteborg har at tilbyde og ved siden af hovedbanegården. Vores restaurant er mange gæsters yndlingssted.

Read more about Scandic No 25

Her er stemningen afslappet. Hvorfor ikke prøve vores restaurant, som serverer veltilberedt mad med lokale ingredienser. Vores hotelværelser er malet i lyse skandinaviske farver, og på hotellets øverste etage kan vi tilbyde dig to unikke mødefaciliteter for op til 40 eller 20 personer, som egner sig både til møder og sociale begivenheder.

Lige uden for vores hotel finder du alt fra hyggelige, lokale bistroer til kulinariske oplevelser på gourmetrestauranter. Kom forbi receptionen, og vi hjælper dig gerne med at bestille bord. Vores beliggenhed tæt på Gøteborgs hovedbanegård er en praktisk base, hvorfra du kan komme til mange spændende steder. Måske vil du på dagstur til kystbyen Varberg for at udforske fæstningen og strandene eller tage sporvognen til Korsvägen, hvor du finder forlystelsesparken Liseberg, videnskabscenteret Universeum og masser af anden underholdning. Over for hovedbanegården ligger shoppingcentret Nordstan med omkring 200 butikker. Om aftenen kan du tage ud til Avenyn, når der kommer liv i restauranter, barer og natklubber.

4.0 934 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic No 25 Telefon

+46 31 751 55 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic No 25 Adresse

Burggrevegatan 25
Göteborg