Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg
Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Restaurant.jpg Scandic Rubinen, Restaurant Ruby, floor 2 Scandic Rubinen, Restaurant and bar Scandic Rubinen, roof top bar Scandic-Rubinen-Restaurant.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Rooftop.jpg Scandic-Rubinen-Restaurant-Breakfast.jpg

Scandic Rubinen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant & bar

Det ultimative underholdningssted, med alle tiders atmosfære hele døgnet rundt. Få en varm kop kaffe i fred og ro, frokost med kolleger, og nyd en middag med et sydeuropæisk præg. Vores tagterrasse har en trendy barscene og en udsigt over Gøteborgs hovedboulevard Avenyn.