Book hotel

Outdoor Restaurant Ruby
Outdoor Restaurant Ruby
Tilbage til hotel

Ruby

Restauranten Ruby, der ligger på Avenyn, tilbyder frokost, men du kan også blive lidt længere og måske drikke en cappuccino, mens du arbejder. Og hvorfor ikke nyde et glas vin og en middag med vennerne lidt senere på dagen? På menuen finder du internationale retter, der er tilberedt med sæsonens ingredienser. Vores bar har et kæmpe udvalg af cocktails og vine. Om sommeren er du velkommen til at bruge vores udendørs glasterrasse. Bliv hele dagen og oplev Rubinen fra vores restaurant og barer.

Restaurantbooking

+46 317515417

Book bord

Start og afslut dagen her. Vi serverer vores skønne hotelmorgenmad hver dag på anden etage. Herfra kan du tage trappen ned til vores restaurant, RUBY. Du kan få klaret noget arbejde i lobbyområdet, nyde en lækker frokost (kød, fisk eller vegetar) kombineret med en salatbuffet og til sidst en lækker dessert.

Hvorfor ikke blive længere? Inviter dine venner, og afslut dagen med en udsøgt middag tilberedt af vores kokke med sæsonens allerbedste ingredienser.


Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
 (With reservation for changed opening hours: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00)

Dinner: Tue-Sat 16:00-22:00, Mon, Sun Closed
 (with reservation for changed opening hours: Mon-Sun Closed)