Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Outdoor Restaurant Ruby
Outdoor Restaurant Ruby
Tilbage til hotel

Ruby Restaurant & Bar

Restauranten Ruby, der ligger på Avenyn, tilbyder frokost, men du kan også blive lidt længere og måske drikke en cappuccino, mens du arbejder. Og hvorfor ikke nyde et glas vin og en middag med vennerne lidt senere på dagen? På menuen finder du internationale retter, der er tilberedt med sæsonens ingredienser. Vores bar har et kæmpe udvalg af cocktails og vine. Om sommeren er du velkommen til at bruge vores udendørs glasterrasse. Bliv hele dagen og oplev Rubinen fra vores restaurant og barer.

Restaurantbooking

+46 317515417

Book bord

Her kan du både starte og slutte dagen. Start med en lækker kop kaffe, mens du planlægger din dag i fred og ro inden arbejde, spis frokost med kolleger, og afslut dagen med en stemningsmættet middag i gode venners selskab.

Vores restaurant og bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
 (Week 27-32: Mon-Sun 07:00-11:00)

Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun 12:00-14:00
Dinner: Mon-Sun 14:00-22:30
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 17:00-02:00, Sun 17:00-23:00