Scandic Rubinen

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Ruby Restaurant & Bar

Nyd retter, der er tilberedt af lokale ingredienser inspireret af sydeuropæiske retter, i en hjemlig atmosfære. Hvis du er en morgenperson, hvorfor så ikke starte dagen med en lækker kop kaffe? Når sulten melder sig, kan du sætte kurs mod vores bar, hvor du kan nyde en let frokost.

Restaurantbooking

+46 317515417

Book bord

Her kan du både starte og slutte dagen. Start med en lækker kop kaffe, mens du planlægger din dag i fred og ro inden arbejde, spis frokost med kolleger, og afslut dagen med en stemningsmættet middag i gode venners selskab.

Vores restaurant og bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-15:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Fri-Sat 17:00-23:00, Mon-Thu, Sun Closed