Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Roof top bar
Roof top bar Scandic Rubinen, bar Scandic Rubinen, Roof top bar Roof top bar Scandic Rubinen, Roof top bar
Tilbage til hotel

Rooftop bar

Vores bar på tagterrassen ligger på 7. etage og er ikke kun perfekt om sommeren, men også på kølige vinteraftener. Nyd den smukke udsigt over Gøteborg og Avenyns tage. Placeringen kunne ikke være bedre til den helt særlige anledning eller en genforening med en gammel ven! Vores bartendere brænder for at skabe cocktails, der passer til årstiden, og de ved lige, hvordan de forkæler dine smagsløg.

Vores bar på tagterrassen accepterer ikke kontant betaling.
Ønsker du at booke vores bar på tagterrassen? Kontakt os for yderligere oplysninger på camilla.claessonkarlsson@scandicrubinen.com

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 15:00-01:00, Sat 13:00-01:00, Sun 16:00-00:00