Hoteller tæt på fiskesteder

Ligemeget hvor i Sverige du rejser hen, er der gode muligheder for at fiske. Her er nogle af de mest populære steder at fiske.Luleå

Luleå byder på mange spændende muligheder for at fiske, da det ligger tæt på både floder, vandfald, søer og havet. Lule-floden, der løber mellem Luleå og Boden, bliver ofte beskrevet som ét af de absolut bedste steder i Sverige at fiske efter laks og ørred, og du kan også fange både hvidfisk, stalling, gedde og aborre.

De lange lyse sommernætter er perfekte til geddefiskeri i skærgården, og om vinteren er der perfekte forhold til isfiskeri.

Hvis du elsker at fiske, vil du elske Luleå:

Sundsvall

Sundsvall er den bedste destination, hvis du gerne vil vælge mellem mange forskellige slags fiskeri, her kan du nemlig både fiske i søer, floder, vandløb og i havet. De to store floder Ljungan og Indalsälven løber ind i Sundsvall-bugten, og her er fremragende muligheder for både spinnefiskeri og fluefiskeri. Kystområderne har også gode fiskemuligheder hele året rundt, også om vinteren, hvor især aborre-fiskeri er populært. 

Hvis du elsker at fiske, vil du elske Sundsvall:

Karlstad

Karlstad ligger placeret lige ved mundingen af Klarälven og byder på superbe fiskeri-muligheder i både strømmende og stillestående vand. Du kan fiske midt i byen eller i uforstyrret natur langs stranden ved Vänern.

Vänern er hjem til mere end 30 forskellige slags ferskvandsfisk, inklusiv aborre, gedde og sandart. De bedste laks og ørred i hele Europa kan også fanges her. 

Hvis du elsker at fiske, vil du elske Karlstad:

Gøteborg

Gøteborg er kendt for fiskeri - både industrifiskeri og lystfiskeri. I søerne omkring Gøteborg kan du fiske efter mange forskellige typer af fisk, f.eks. aborre, hvidfisk og gedde. Hvis du har mod på det, kan du i skærgården fiske efter hummer og makrel.

Hvis du elsker at fiske, vil du elske Gøteborg:

Stockholm

Fang en ørred i centrum af Stockholm! Udenfor parlamentet, den svenske rigsdag og Stockholms slot kan du se lystfiskere stå på række og fiske i strømmen. Vandet i Stockholm centrum kan byder på laks og havørred. Tag væk fra byens summen og ud til skærgården, hvor du både kan fiske på egen hånd eller tage afsted med en guide. Nyd stilheden på stranden eller på en mole. VDu kan være sikker på, at finde fantastiske fiskesteder lige meget hvor du vælger at tage hen. 

Hvis du elsker at fiske, vil du elske Stockholm: