Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Føl dig hjemme midt i bylivet, og bo komfortabelt i vores store værelser med tekøkken eller køkken. Tag på oplevelse i dejlige Malmø, og nyd noget forfriskende i loungen, når du kommer tilbage. Arbejd på din balance med en pilates-bold i fitnessrummet, eller lån cykler og gåstave.

Read more about Scandic Malmö City

Vores store hotelværelser og intelligente køkkenløsninger gør Scandic Malmö City unikt. Vores værelser er lige så velegnede til en familieferie som til forretningsrejsende, der ønsker lidt mere plads. Hotellet ligger lige i hjertet af Malmø centrum.

Fra Scandic Malmö City er du tæt på alt det, Malmø har at byde på, hvad angår shopping, kulturelle seværdigheder, kulinariske oplevelser og andre underholdende aktiviteter for besøgende i alle aldre. Med den nybyggede bytunnel kan du nemt og hurtigt komme til Danmark på mindre end 20 minutter.

4.0 1001 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Malmö City Telefon

+46 40 6150300

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Malmö City Adresse

Kaptensgatan 1
Malmö