Djurgården

På Djurgården kan du opleve roen fra de smukke, kongelige omgivelser kombineret med livlige aktiviteter. Forkæl dig selv med lokale delikatesser fra caféerne og restauranterne, indånd den friske luft ved vandet og lær noget nyt på et af øens museer.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

En grøn oase med kanaler og smukke huse

Kongelige historiske omgivelser

De smukke, naturlige omgivelser har masser af historie og er en del af Kungliga nationalstadsparken. Gå langs kronprinsesse Victorias og prins Daniels kærlighedssti, se Karl XI's jagthytte eller sæt dig ned ved Blockhusudden med en picnickurv. Lad løberne, hundelufterne, de forelskede par og livsnyderne overhale dig. Om sommeren er bugten fyldt med sejlbåde.

Bliv inspireret af fortiden – besøg vores museer

Smuk natur er ikke det eneste, det er også et paradis for dem, der tørster efter ny viden. Bliv fascineret af historien om det kongelige Vasa-skib på Vasamuseet, se på kunst på Prins Eugens Waldemarsudde eller syng med på Abbamuseet.

Aktiviteter for alle

Du kan prøve forlystelserne i Gröna Lund, fortabe dig i Junibackens eventyr eller besøge Skansens friluftsmuseer og lære Sveriges dyreliv at kende. Uden for Scandic Hasselbacken kan du sidde under Bellmans eg, hvor det siges, at Bellman skrev sin Fredmans Epistel nummer 25. Der er også masser af skønne restauranter, hvor du kan forkæle dine smagsløg med det traditionelle svenske køkken, f.eks. på restaurant Wärdhuset Ulla Winbladh eller en frokost i haverne på caféen Rosendals Trädgård. Tag på sightseeingtur på øen og på kanalerne med båd.