Djurgården

På Djurgården kan du opleve roen fra de smukke, kongelige omgivelser kombineret med livlige aktiviteter. Forkæl dig selv med lokale delikatesser fra caféerne og restauranterne, indånd den friske luft ved vandet og lær noget nyt på et af øens museer.

En grøn oase med kanaler og smukke huse

Kongelige historiske omgivelser

De smukke, naturlige omgivelser har masser af historie og er en del af Kungliga nationalstadsparken. Gå langs kronprinsesse Victorias og prins Daniels kærlighedssti, se Karl XI's jagthytte eller sæt dig ned ved Blockhusudden med en picnickurv. Lad løberne, hundelufterne, de forelskede par og livsnyderne overhale dig. Om sommeren er bugten fyldt med sejlbåde.

Bliv inspireret af fortiden – besøg vores museer

Smuk natur er ikke det eneste, det er også et paradis for dem, der tørster efter ny viden. Bliv fascineret af historien om det kongelige Vasa-skib på Vasamuseet, se på kunst på Prins Eugens Waldemarsudde eller syng med på Abbamuseet.

Aktiviteter for alle

Du kan prøve forlystelserne i Gröna Lund, fortabe dig i Junibackens eventyr eller besøge Skansens friluftsmuseer og lære Sveriges dyreliv at kende. Der er også masser af skønne restauranter, hvor du kan forkæle dine smagsløg med det traditionelle svenske køkken, f.eks. på restaurant Wärdhuset Ulla Winbladh eller en frokost i haverne på caféen Rosendals Trädgård. Tag på sightseeingtur på øen og på kanalerne med båd.