Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant
Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant
Tilbage til hotel

Bar

Vores lobbybar på Scandic Kungens Kurva er det ideelle sted til et let måltid, eftermiddagskaffe eller en aperitif inden middagen.

Restaurantbooking

+46 8 517 346 52

I Gustav V Club finder du alt fra drikkevarer og salater til sandwiches og små, lette retter. Her kan du slappe af i en behagelig lænestol, hygge dig med vennerne, mødes med kolleger eller se TV på vores storskærm.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours