Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant
Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Velkommen til vores charmerende restaurant på Scandic Kungens Kurva. Her serverer vi en økologisk morgenbuffet og aftensmad.

Restaurantbooking

+46 8 517 346 52

Start dagen med en stor økologisk morgenbuffet. Bagefter starter forberedelserne til frokost og aftensmaden. Her serveres altid omhyggeligt tilberedte måltider, selv for dem med særlige behov.

Vores minibutik, der ligger i lobbyen, tilbyder drikkevarer, sandwich og lette måltider, og den er åben 24 timer i døgnet.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-10:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed