Scandic Malmen, restaruant
Scandic Malmen, restaruant

Scandic Malmen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Bistro Malmen

Bistro Malmen ligger i hjertet af Södermalm. En restaurant med en hyggelig og afslappet atmosfære, som afspejler Södermalms spændende puls. Vores madkultur er baseret på kvalitet, bæredygtighed og smag. Vores sæsonmenu fokuserer på det svenske køkken med inspiration fra Sydeuropa. Her er der noget for enhver smag. Kom og besøg os!

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Book bord

På hverdage tilbyder vi en frokostbuffet. Kaffe er naturligvis inkluderet i dit måltid, som du kan nyde i vores friluftscafé på en solrig dag. Om aftenen fungerer vores friluftscafé også som en udvidelse af vores populære cocktailbar.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed