Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bistro Malmen
Bistro Malmen
Tilbage til hotel

Bistro Malmen

Bistro Malmen ligger i hjertet af Södermalm. En restaurant med en hyggelig og afslappet atmosfære, som afspejler Södermalms spændende puls. Vores madkultur er baseret på kvalitet, bæredygtighed og smag. Vores sæsonmenu fokuserer på det svenske køkken med inspiration fra Sydeuropa. Her er der noget for enhver smag. Kom og besøg os!

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Book bord

På hverdage serverer vi en varieret frokostbuffet med friske ingredienser og fokus på grøn mad. Du kan vælge blandt kød, fisk og vegetarretter, og vi serverer altid en skøn, varm suppe med nybagt brød. Frokosten inkluderer altid kaffe og dagens kage.

Vi serverer vores morgenmadsbuffet hver dag, og gæster, som ikke bor på hotellet, er altid velkomne, hvis der er et ledigt bord.


Vores restaurant er kontantløs. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed