Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bistro Malmen
Bistro Malmen
Tilbage til hotel

Bistro Malmen

Bistro Malmen ligger i hjertet af det trendy Södermalm. Her finder du en fusion af inspirerende smage og ingredienser fra Cape Town og hele vejen til New Yorks multikulturelle maddistrikt, China Town. Hele menuen følger det universelle koncept ‘Fun dining & sharing’. Du kan forvente muntre nye fortolkninger af traditionelle klassikere til både frokost og aften.

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Book bord

Vores menu omfatter alt fra fisk til burgere med både vegetarisk og amerikanskinspireret tilbehør. Vores kokke finder inspiration i mangfoldigheden, som findes i mange forskellige madkulturer, men også i både musik og kunst.

Frokosten følger det samme grænseoverskridende og internationale tema som Bistroens menu, og vi håber, at gæsterne altid kan genkende den røde tråd. I ægte ”Fun dining & sharing”-ånd indbyder Scandic Malmen til at få en bid mad, bestille bord til en familiemiddag eller tilbringe en aften med vennerne.

Vi serverer vores morgenmadsbuffet hver dag, og gæster, som ikke bor på hotellet, er også velkomne, hvis der er et ledigt bord.


Kom og besøg os!


Vores restaurant accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
 (Lunch buffet is closed for the summer. Bar menu is served. Welcome: Mon-Sun 12:00-01:00)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed