Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Cocktailbaren
Cocktailbaren
Tilbage til hotel

Cocktailbaren

Vi serverer cocktails mixet af vores dygtige bartendere. Slap af i selskab med venner eller med kolleger til en event efter arbejde. Vi har en DJ, der spiller fantastisk musik fra onsdag til lørdag. I dagtimerne er dette en oase for gæster, der vil arbejde, samt et sted til at få nye forretningskontakter.

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Slap af i vores friluftscafé på en vidunderlig sommeraften, og se Södermalms gadeliv, mens du nyder en professionelt mixet cocktail. Hvis du har planer om en aften i byen i Stockholm, er dette at godt sted at finde en taxi. Men hvorfor forlade en af de bedste barer i Stockholm, når du har alt det, du kunne ønske dig lige her?

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 12:00-01:00