Book hotel

Cocktailbaren
Cocktailbaren
Tilbage til hotel

Cocktailbaren

Vi serverer cocktails mixet af vores dygtige bartendere. Slap af i selskab med venner eller med kolleger til en event efter arbejde. Vi har en DJ, der spiller fantastisk musik fra onsdag til lørdag. I dagtimerne er dette en oase for gæster, der vil arbejde, samt et sted til at få nye forretningskontakter.

Restaurantbooking

+468 517 347 00

Slap af i vores friluftscafé på en vidunderlig sommeraften, og se Södermalms gadeliv, mens du nyder en professionelt mixet cocktail. Hvis du har planer om en aften i byen i Stockholm, er dette at godt sted at finde en taxi. Men hvorfor forlade en af de bedste barer i Stockholm, når du har alt det, du kunne ønske dig lige her?

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 15:00-20:00, Sat 12:00-20:00, Sun Closed