Tilbring en weekend i Stockholm

Du kan få meget ud af en weekend i Stockholm. På vores hoteller er du altid tæt på alt det, der sker i løbet af en lang weekend. Hvad enten du vil besøge en seværdighed, begive dig ud på en kulinarisk rejse eller shoppe til du falder omkuld.

En weekend i Stockholm har noget for alle

Weekend i Stockholm | Scandic Hotels

Gå en tur i Gamla Stan, og besøg det kongelige slot.

Det kongelige slot er et af de største i Europa og stammer fra 1700-tallet. Her i udkanten af Gamla Stan kan du se det daglige vagtskifte og besøge nogle af slottets museer. Rejs derefter tilbage til middelalderen med en tur ned ad Gamla Stans brostensbelagte gader og smalle gyder. Her er både kunstbutikker, gourmetrestauranter og souvenirbutikker. Hvis du vil opleve historien helt tæt på under din weekend i Stockholm, kan du checke ind på Scandic Gamla Stan.

Weekend i Stockholm | Scandic Hotels

Fra Vasaskibet til ABBA The Museum

Djurgården er en oase i hjertet af byen med attraktioner for både børn og voksne. Vasaskibet var næsten uberørt siden 1600-tallet, da det blev bjerget efter 333 år og blev en populær seværdighed. Børnekulturhuset Junibacken med Astrid Lindgrens eventyrverden vil glæde de fleste børn. Rundt om hjørnet ligger ABBA The Museum, friluftsmuseet Skansen og forlystelsesparken Gröna Lund.

Weekend i Stockholm | Scandic Hotels

Bohemisk og trendy på Södermalm

Södermalm er kendt for sine mange restauranter, caféer, små butikker og pladebutikker. Hvis du foretrækker et mere livligt miljø, kan du bo på Scandic Malmen, som har en populær bar. Tag en kulturel pause med et besøg på en udstilling på fotomuseet Fotografiska, som er blevet en favorit blandt mange. Der kan du, udover at nyde god kunst, også beundre den enestående udsigt og spise god mad. Hvis du vil bo i nærheden, ved Slussen på Södermalm, kan du checke ind på Scandic Sjöfartshotellet.

Weekend i Stockholm | Scandic Hotels

Kulinarisk ekspertise

Nordisk, asiatisk eller italiensk. I luksus-, budget- og mellemklassen. Stockholm byder på mange af Sveriges bedste restauranter, og kendere kan nyde kulinariske oplevelser på alle niveauer. Om foråret byder caféernes udeservering på masser af liv, og stemningen fortsætter til langt ud på natten.

Shopping på Stureplan eller i Mall of Scandinavia

Udover god mad og kultur er der også masser butikker og varehuse at udforske, både i Stockholm centrum og lige udenfor. På Stureplan kan du bo på Scandic Anglais med byens bedste shopping og underholdning lige om hjørnet. Vores andre centrale hoteller, for dem som vil være tæt på alt, er Scandic No 53 midt på Kungsgatan og Scandic Upplandsgatan. Hvis du bor på Scandic Continental ved siden af centralstationen, kan du hurtigt rejse lige hvorhen, du ønsker. Pendlertoget kører dig til det populære Mall of Scandinavia i Solna på under 10 minutter. Foretrækker du vintage, eksklusiv shopping eller fund til gode priser? Du behøver ikke at vælge. Uanset om du vender tilbage med en masse poser eller bare har været ude at ose, kan du sove godt på et af vores hoteller.