Tilbring en weekend i Stockholm

Du vil få masser af oplevelser i løbet af en weekend i Stockholm. Vores hoteller ligger tæt på, hvor det hele sker, uanset om du vil shoppe, se attraktionerne eller på kulinarisk rejse.

Byliv med et landligt strejf under din weekend i stockholm

Piger ved barbord

Vælg et lidt mere fredeligt ophold på et af vores hoteller i byens nordlige eller sydlige del. Eller vågn op til byens puls. Uanset hvor du overnatter, er der fremragende offentlig transport tilgængelig, der tager dig derhen, hvor det hele sker.

Den kulinariske og kulturelle scene

Om dagen vil du måske på museum eller se en af de aktuelle udstillinger, der findes i alle dele af Stockholm. På Djurgården finder du ABBA-museet. Når aftenen nærmer sig, venter Stureplans restauranter, caféer og natteliv på dig. Du kunne starte med en musical på Oscarsteatern eller se den seneste forestilling på Dramaten, Kungliga Dramatiska Teatern.

Den bedste måde at lære byen at kende på – på gåben

Glem alt om tidsplanen, gå rundt og lad spontaniteten råde. Gå forbi Kungsträdgården eller kig i butikkerne i Gamla Stan. Må vi så foreslå, at du slutter dagen af med en lindrende fodmassage? Du ved, en af de ting, du virkelig fortjener for at kunne fordøje dagens indtryk.

Der sker altid noget i Stockholm, især i weekenderne. Så tjek kalenderen for de forskellige events såsom koncerter eller anden underholdning, du er interesseret i.