Scandic Upplandsgatan

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Bo tæt på hovedbanegården, men alligevel et roligt og afsides sted. Gå en tur til Gamla Stan og Stureplan, eller tag bussen lige udenfor. Vores komfortable lounge er ideel til mindre møder, events efter arbejde eller hvis du har arbejde, der skal fra hånden.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Vi serverer morgenmad og à la carte-middag samt kaffe og drinks i vores kombinerede lounge og restaurant. Vores shop er altid åben, hvis du har lyst til noget lækkert. Vores hotelværelser er moderne og fyldt med intelligente løsninger såsom plads til bagage under sengen, en lysdæmper på badeværelset og masser af spejle. Nem gadeparkering i Stockholm by er til rådighed lige udenfor.

Lige uden for vores hotel finder du alt fra hyggelige, lokale bistroer til kulinariske oplevelser på gourmetrestauranter. Kig forbi receptionen, så hjælper vi dig gerne med at bestille bord. Da vi ligger tæt på Stockholm hovedbanegård, har du mulighed for at nå mange spændende destinationer til fods, med bus eller metro. Gå en tur til Gamla Stan, eller nyd lidt shopping på Kungsgatan, Drottninggatan og Hötorget. Norra Latin konferencecenter ligger lige om hjørnet. Du er tæt på Stureplan med dens restauranter, barer og natklubber samt eksklusiv shopping.

4.0 331 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Upplandsgatan Telefon

+46 851736600

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Upplandsgatan Adresse

Upplandsgatan 4
Stockholm