Frankfurts Skyline – velkommen til Mainhattan

Det er verdensborgerens livsfilosofi at rejse og opdage nye steder. Alle, der føler sig hjemme på Manhattan, vil have det på samme måde med Mainhattan. Frankfurts skyline har meget at byde på og er et spændende udgangspunkt for en begivenhedsrig dag i Frankfurts indre by. Her er en oversigt over interessante attraktioner og aktiviteter omkring Frankfurts skyline.Udsigtsplatforme

UdsigtsplatformenMain Tower er 200 meter høj. Herfra ligger Frankfurt for dine fødder, og udsigten er imponerende. Selvom Commerzbank Tower ikke altid er åbent for offentligheden, kan besøgende få gratis rundvisninger​ med arkitekter, som slutter på panoramaplatformen i skyskraberen med en skøn udsigt til Frankfurts skyline.

Kunstudstillinger

De besøgende kan også beundre kunstsamlinger i de omkring 30 høje bygninger. I Deutsche Zentralbanks Art Foyer modtages besøgende af en samling med mere end 7.500 moderne kunstfotografier. Deutsche Bank Frankfurt udstiller også omkring 1.800 kunstværker og fotografier fra hele verden i de to tårne. I det ene tårn er der fokus på kunst fra Asien, Stillehavsområdet og Amerika samt Nærøsten og Afrika. I det andet tårn er der udstillet værker fra Tyskland og Europa. I foyeren i Main Tower udstilles der regelmæssigt installationskunst med arkitektur som hovedtema.

Skyline Plaza

Hvis man har fået nok af skyskrabernes svimlende højder, kan man tage på shoppingtur i Skyline Plaza. I midten af Europaviertel er der en række butikker og forretninger samt en café på tagterrassen med en bar, hvor man kan slappe af og nyde udsigten over byen. Er man interesseret i at shoppe i denne metropol ved Rhinen og Main-floden, kan man finde gode tips på vores side Shopping i Frankfurt.

Messe Frankfurt

Blot 10 minutters kørsel eller 20 minutters gang fra Scandic Frankfurt Museumsufer og hovedbanegården ligger Frankfurter Messe og messetårnet. Frankfurter Messe er et hotspot, som er med til at gøre byen verdensberømt, og hvor internationale events og handelsmesser finder sted året rundt.

Et uforglemmeligt ophold

Og for at du kan beundre den imponerende udsigt over skylinen om morgenen, når du vågner, eller om aftenen, inden du falder i søvn, tilbyder Superior Best View-værelset og mastersuiterne påScandic Frankfurt Museumsufer alle tænkelige bekvemmeligheder, som gør dit ophold i Frankfurt uforglemmeligt.

Superior best view (28 m2) Mastersuite (56 m2)