Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer Terrace
Tilbage til hotel

Restaurant

Det klassiske og internationale køkken med et kreativt regionalt strejf i vores moderne restaurant er altid en fornøjelse.

Restaurantbooking

Book bord

Den hyggelige stemning i vores restaurant indbyder til et afslappet aftensmåltid med kolleger eller venner og familie. Vores gæster kan se frem til et fint udvalg af retter med inspiration fra Middelhavet. Det kreative team i køkkenet laver lækre opskrifter med inspiration fra området og den aktuelle årstid. Vi tilbyder også vores populære Scandic klassikere som for eksempel vores burger med hjemmelavet BBQ-sauce.

Fra mandag til fredag ser vi frem til at byde dig velkommen til vores forretningsfrokost. Vi serverer et udvalg af fiske- og kødretter, som ændres hver uge, samt vegetariske muligheder.

Om morgenen serverer vi vores afbalancerede og overdådige morgenmadsbuffet. Med mere end 100 valgmuligheder og Fairtrade-kaffespecialiteter, alternativer til allergikere og certificerede økologiske produkter er vores morgenmad den perfekte start på dagen.

Vær opmærksom på, at du altid kan tilføje morgenmad for 19 EURO pr. person pr. dag, når du ankommer til hotellet, hvis du ikke i forvejen har inkluderet morgenmad i din booking. Du kan endda opnå en reduceret pris, hvis du bestiller morgenmad ved check-ind i receptionen. På alle Scandic hoteller tilbyder vi morgenmad for 0 kr. til børn under 13 år.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00