20% rabat på hotelophold

Hvornår har du sidst trukket stikket ud, slukket telefonen og bare slappet af? Nyd et dejligt hotelophold og kom helt ned i gear. Er du medlem af Scandic Friends får du 20% rabat på dit hotelophold i udvalgte weekender og ferieperioder og 3% rabat på hotelophold i hverdage. Rabatten gælder på alle Scandics hoteller - så sæt dig godt til rette og vælg imellem 230 hoteller i 7 lande.

20% rabat på hotelophold i weekender og ferieperioder

Weekendophold eller miniferie
Er der et sted, du holder helt specielt af, og som du altid vender tilbage til? Eller måske en destination, som du aldrig har oplevet før? Nyd et weekendophold eller miniferie og oplev steder på ny eller for første gang, og del det med en helt særlig ven eller den, du elsker mest. Hos os får du op til 20% rabat på dit hotelophold, hvis du er medlem af Scandic Friends. Tag f.eks. på tur til København, Berlin, Stockholm, Oslo eller Helsinki

Hvad er inkluderet i opholdet?

Når du booker online og får 3% rabat på hotelophold i hverdage eller 20% rabat på ophold i udvalgte weekender og ferier, opnår du de samme fordele hos Scandic, som du altid gør:

  • Hotelophold i delt dobbeltværelse
  • 20% rabat på maden i restauranten i weekender, når du viser dit Scandic Friends medlemskort
  • Optjen point som du bl.a. kan bruge til frinætter
  • Børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelse
  • Stor morgenbuffet*
  • De sædvanlige Scandic-fordele

*Morgenbuffet er ikke inkluderet i Tyskland og Polen.

Hvornår kan jeg benytte mig af tilbuddet?

  • Gælder for hotelophold i udvalgte weekender og udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FG2.

Det med småt:
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder for alle Scandic hoteller. Du kan booke online helt op til ankomstdagen og stadig opnå rabat.
For at opnå tilbuddet skal du booke online via Scandics website. Tilbuddet gælder i udvalgte weeknder og ferie for et begrænset antal værelser og er afhængig af hotellets aktuelle kapacitet. Vær opmærksom på, at der i skoleferier er stor efterspørgsel på værelser særligt på Scandic The Reef og at der derfor er et begrænset antal værelser tilgængelige med rabat. Rabatten gælder vores almindelige Flex priser. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Hotelprisen kan variere afhængigt af din valgte ankomst- og afrejsedato. Husk at fremvise dit medlemskort eller oplyse dit medlemsnummer ved check ind.
Bookingvilkår