20% rabat på hotelophold

Vi kan godt lide at forkæle vores medlemmer af Scandic Friends. Derfor får du som medlem 20% rabat på dit hotelophold i weekender og udvalgte ferieperioder. Rabatten gælder på alle Scandics hoteller - så sæt dig godt til rette og vælg imellem 230 hoteller i 7 lande.

20% rabat på hotelophold i weekender og ferieperioder

Weekendophold eller miniferie
Sommeren er kommet! Det betyder bl.a. sol, glade stemmer og lange, lyse nætter. Forkæl dig selv og den eller dem, du holder af med et weekendophold eller miniferie i foråret. Hos os får du 20% rabat på dit hotelophold, hvis du er medlem af Scandic Friends. Tag f.eks. på tur til København, Berlin, Stockholm, Oslo eller Helsinki. Som altid optjener du point, når du overnatter hos os, som du kan bruge på frinætter. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Når du booker online og får 20% rabat på dit hotelophold, opnår du de samme fordele hos Scandic, som du altid gør:

*Morgenbuffet er ikke inkluderet i Polen.

Hvornår kan jeg benytte mig af tilbudet?

  • Gælder for hotelophold i weekender og udvalgte ferieperioder.

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FG2.

Det med småt:
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder for alle Scandic hoteller. Du kan booke online helt op til ankomstdagen og stadig opnå rabat.
For at opnå tilbuddet skal du booke online via Scandics website. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og er afhængig af hotellets aktuelle kapacitet. Vær opmærksom på, at der i skoleferier er stor efterspørgsel på værelser særligt på Scandic The Reef og at der derfor er et begrænset antal værelser tilgængelige med rabat. Du får 20% rabat på vores almindelige Flex priser. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Hotelprisen kan variere afhængigt af din valgte ankomst- og afrejsedato. Husk at fremvise dit medlemskort eller oplyse dit medlemsnummer ved check ind.
Bookingvilkår