Wallmans i København med overnatning

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag! Oplev Wallmans spektakulære dinnerparty i Cirkusbygningen i København og overnat på et af vores skønne Scandic hoteller.EN FANtastisk aften med Wallmans dinnerparty i København og overnatning på hotel

VIVA – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & natklub

Gør dig klar til et brag af en aften! Wallmans anmelderroste Dinnerparty VIVA er en sprudlende hyldest til livet, så saml venner, familie og kollegaer til en fantastisk aften ude – lige i hjertet af København.

Store hits, dans og akrobatik

Du kan glæde dig til et storslået show med musik af tidens største artister, et heftigt live-band, dans, humor og akrobatik i verdensklasse.

Kom bl.a. med til De Brølende 20’eres farverige univers, et forrygende Elvis-medley, en skøn ABBA-sing-a-long og en helt særlig soul session. Glæd dig også til et hot - og ikke mindst vådt - badekarsnummer. 

4-retters middag og fejring

I løbet af aftenen får du og dit selskab får serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal!

En brag af en finale

Det hele kulminerer i et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i den fortsatte fest i Cirkusbygningens natklub.

Hyldst til æresgæster

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? I vores festlige fejrings-nummer overdynger Wallmans egen Dolly Parton aftenens æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Showet spiller fra den august 2022 til juni 2023.

Bo og hvil ud efterfølgende på ét af vores skønne hoteller i København, hvor du vågner op til en dejlig morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Priseksempler

  • Scandic Copenhagen ved Søerne og Planetariet fra 1.500 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).
  • Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen fra 1.600 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Showet spiller torsdag - lørdag fra august 2022 til juni 2023, og du kan benytte dig af tilbuddet på alle aftener, hvor showet spiller.

Hvordan booker jeg?

Du booker billetter til showet direkte på wallmans.dk

Ønsker du overnatning på et af vores hoteller kontakt os mandag – torsdag mellem 08.00-17.00 og fredag mellem 08.00-16.00 på telefon +45 33480402.

Det med småt!
Der skal betales med kreditkort på reservationstidspunktet, og tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Morgenmad er inkluderet i prisen. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser. 
Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.
Bookingvilkår