Festlokaler i Aarhus

Unikke anledninger skal fejres i unikke rammer. Hos Scandic Aarhus City ved vi, at det er de små detaljer, som gør den store forskel - lige fra de farverige detaljer i design til den smukke anretning af maden på din tallerken. Velkommen i vores smukke festlokaler i hjertet af Aarhus.

Vi har festlokaler i Aarhus til de bedste fester

Nyd en velkomstdrink i vores stilfulde lobbybar, når du holder fest i vores festlokaler i Aarhus
Når du holder din fest hos os, er intet overladt til tilfældighederne. Fra din første henvendelse til gæsterne går glade herfra, står vi klar til at guide dig og opvarte dit selskab i vores flotte festlokaler i Aarhus.

Med kokkens anbefalinger, dine ønsker og vores store erfaring, sammensætter vi sammen præcis den fest, du drømmer om og giver dig og dine gæster en oplevelse, I aldrig glemmer.

De perfekte rammer i hjertet af Aarhus

Når du holder fest i vores festlokaler i Aarhus, kan du også vælge at spise i restauranten
For enden af byens egen regnbue, 100 meter frem og så skarpt til højre - her finder du Scandic Aarhus City. Hotellets atmosfæriske stemning og prisvindende design afspejler vores beliggenhed midt i Danmarks hyggeligste storby blandt historiske bygninger, moderne kunsthuse og charmerende, smalle gader.

Stemningen er unik og rammerne er optimale til alle typer fester. Med festlokaler i Aarhus som rummer alt fra de helt store fester til de mindre, intime selskaber, finder du altid de helt rigtige rammer, som passer til lige netop din fest. 

Vi har opskriften på de rigtig gode fester

Ligegyldigt om du leder efter et lille eller stort festlokale i Aarhus, kan du være sikker på, at fester hos os altid er farverige. 

Når du holder fest i vores festlokaler i Aarhus, kan du nyde dine gæster, men vi sørger for det praktiske
Begynd festen med at byde dine gæster velkommen i vores lounge, hvor belysningen er dæmpet og stemningen er høj. De afslappede omgivelser med bløde tæpper, behagelige sofaer og adskillige puder i varme nuancer skaber den charmerede storbystemning, som du altid finder hos os. 

Træk derefter ind i ét af vores store selskabslokaler eller flyt festen ned i vores stemningsfulde restaurant, L'øst, med rå murstensvægge og mørke træborde.

Fortsæt festen i hotellets bar, og forlæg den så længe I ønsker. Festen slutter først, når I siger til. 

Hvorfor nøjes med ét lokale?

Vores hotel er fuldt af muligheder og vi kan derfor skræddersy en fest efter dine behov. Din fest behøver derfor ikke kun være i ét lokale. Lad lokalet for middagen være udgangspunket for din aften, mens hotellets bar- og loungeområder er åbne arealer, som I kan inkludere i festen, som aftenen skrider frem. Nyd de smukke omgivelser, lækre drinks fra baren og forlad først festen, når fødderne giver op. 

Tag elevatoren hjem

Book et værelse på hotellet, når du holder fest hos os
Vores festlokaler ligger blot få minutter fra Aarhus Hovedbanegård, men er der noget værre end at bryde op til en fest, fordi man skal nå et tog? Book værelser til dig og dine gæster på hotellet, undgå lang hjemtransport og tag blot elevatoren op til sengen. 
Sov ud efter festen i smukke omgivelser og vågn udhvilet op til dagen derpå. Nyd Scandics store morgenmadsbuffet, og rund festen af med sunde og søde fristelser i selskab med hinanden, inden selskabet bryder op.

På menuen

Når dine ønsker til menuen lander i køkkenet, går vores dygtige kokke i gang med at forberede middagen under ledelse af vores erfarne køkkenchef. Vi udvælger nøje de bedste ingredienser og baserer alle retter på sæsonens friske råvarer. Du kan vælge imellem 3 forskellige kategorier eller buffet. For vores priser, se oversigt nedenfor.

Vores festpakker

Vi har sammensat 3 forskellige festpakker, og du vælger den festpakke, der passer bedst til dit arrangement.

Festbuffet_2024.png

  • Vi anbefaler, at festpakke A bruges til fester af 4 timers varighed. Den koster fra 995 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.
  • Festpakke B er god for dig, der skal holde en fest, der varer ca. 8 timer. Den koster fra 1395 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.
  • Du skal vælge festpakke C, når du holder en fest, hvor der absolut ikke skal spares på noget. Denne festpakke egner sig til fester, der varer 8 timer. Den koster fra 1495 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.

Tilkøb til festpakker

  • Snacks ved velkomst +45kr.
  • Husets spiritus pr. påbegyndt time +69 kr.
  • Ekstra fri bar pr. påbegyndt time +79 kr.
  • Blomster eller andre ønsker afregnes efter aftale