Book hotel

Scandic Rubinen har en fantastisk beliggenhed lige på Avenyn. Mærk stemningen, og udnyt byens udvalg af kultur, underholdning, restauranter og shopping lige uden for døren. Teatre, museer, store arenaer og forlystelsesparken Liseberg er alle inden for gåafstand.

Read more about Scandic Rubinen

Slap af i Ruby Bar, og få noget godt at spise eller drikke. Om fredagen nyder både Gøteborgs lokalbefolkning og hotellets gæster en drink efter arbejde i baren med musik fra vores DJ strømmende fra højttalerne. Du kan også tage elevatoren op til 7. etage, hvor du finder Roof Top Bar. I sommermånederne er dette Avenyns smukkeste terrasse med udsigt over Gøteborgs tage og Avenyn. Når efteråret melder sin ankomst, flytter baren indendørs og forvandles til en hyggelig stue. En konference er aldrig uden for rækkevide hos os. Vi har en etage afsat til events med plads til 300 personer, og den har sin helt egen terrasse, der er ideel til både store og små events. Hvis du føler, at du har nydt lidt for meget af de søde sager, eller du ikke ønsker at miste figuren under din forretningsrejse, har vi en afdeling med både fitnessrum og sauna.

Hotel Scandic Rubinen ligger lige midt på Avenyn. Bronzeskulpturen af Poseidon er lige ved siden af hotellet, omgivet af Gøteborg Kunstmuseum, Gøteborgs Stadsteatern og musikhuset. Uden for hotellets døre venter der dig butikker, restauranter og livlige barer. Korsvägen er inden for gåafstand, når du overnatter hos os. Universeum videnskabscenter ligger her, og det samme gør Svenska Mässan og Liseberg forlystelsespark, hvor du måske støder ind i en eller to grønne kaniner. Hvis svimlende højder og eventyr ikke lige er din kop te, kan du gå fra hotellet ned til Nordstan, hvor du finder masser af shopping.

3.5 1953 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0227
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Rubinen Telefon

+46 31 751 54 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Rubinen Adresse

Kungsportsavenyn 24
Göteborg