Hoteller i Stockholm

Hvis du vil bo på et af vores hoteller i Stockholm, har du 14 at vælge mellem. De er alle tæt på offentlig transport, den bedste shopping i byen og Stockholms spændende underholdning. Uanset hvilket hotel du vælger, er du inden for gåafstand af alt, hvad den svenske hovedstad har at byde på.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Det spændende storbyliv

Ro og spænding

Absorbér freden ude på øen Djurgården tæt på Skansen Friluftsmuseum, Vasamuseet og forlystelsesparken Gröna Lund. Vågn op i hjertet af bylivet blandt restauranter, caféer og natklubber på Stureplan. Eller få en god nattesøvn efter en dag fyldt med afslappet socialt samvær med de lokale.

Shopping i verdensklasse

Foruden attraktioner og underholdning byder Stockholm på shopping i verdensklasse. Måske ønsker du at besøge et af byens stormagasiner eller måske den mere luksuriøse shopping omkring Biblioteksgatan. Eller de mindre og en anelse mere bohemeagtige butikker på Södermalm eller i Gamla Stan er måske mere din stil. Uanset hvad du vælger, er det ikke langt fra et af vores centrale hoteller.