Vores hoteller i det centrale Stockholm

Vi har 11 hoteller i det centrale Stockholm. De er alle et godt valg, hvis du vil bo tæt på de fleste attraktioner. Det er nemt at komme rundt med offentlig transport, og du finder den bedste shopping lige uden for døren. Når du har udforsket nattelivet, og du er på vej tilbage til hotellet, så gør det på gåben.

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Pulserende byliv

Ro og travlhed – find dit favoritsted i byen

Absorbér roen ude på Djurgården tæt på Skansen Friluftsmuseum, Vasamuseet og forlystelsesparken Gröna Lund. Vågn op og spis en dejlig morgenmad, før du tager ud i den pulserende by blandt restauranter, caféer og shopping. Bliv klar til nattelivet på Stureplan. Når dagen er ved at slutte, så kryb ned i vores bløde senge og få en god nats søvn efter en begivenhedsrig dag.

Bliv overvældet af den svenske mode

Foruden attraktioner og underholdning byder Stockholm på shopping i verdensklasse. Begynd din shoppingtur med at tage et kig i stormagasinerne, og fortsæt til de mindre gader, hvor du finder luksuriøs shopping omkring Biblioteksgatan. De mindre og en anelse mere bohemeagtige butikker på Södermalm eller i Gamla Stan er måske mere noget for dig. Uanset hvad du vælger, er du tæt på vores centrale hoteller.