Södermalm – et væld af kreativitet

Södermalm er en bydel i Stockholm, hvor det er nemt at få inspiration med et væld af kreativitet. Lyt til musikken, og kig forbi de små butikker, der både byder på vintagevarer og svensk design. Og du kan mærke det i luften, når du går rundt i området ved Medborgarplatsen.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Stockholms hipstermekka

Unik tiltrækningskraft

Her finder du nogle unikke barer, restauranter og caféer. Fra barmiljøet i Skanstull til det trendy natteliv i SoFo – lige ved siden af hotel Scandic Malmen. Eller hvorfor ikke besøge Stockholms hipstermekka og slentre rundt blandt madvognene og surdejsbagerierne på Hornstull-markedet?

Pulserende udsigt

Fra toppen af Söder får du en fantastisk udsigt over byen. Fjällgatan er, lige som terrassen på Scandic Sjöfartshotellet, en klassiker med udsigten over Djurgården. Den smukke udsigt over Gamla Stan fra Mariaberget er imponerende. Gå i Stieg Larssons fodspor, og se, om du genkender nogle af stederne fra Millenium-trilogien. Uanset hvad du vælger at foretage dig på Södermalm, er du der, hvor det hele sker.