Statsaftale hos Scandic

Hos Scandic er vi stolte af at være landets største leverandør af møde- og konferencefaciliteter samt hotelovernatninger til den danske stat. Scandic har i mange år haft hotel- og konferenceaftale med staten, og vi har derfor stor erfaring på området. Aftalen gælder for alle statslige ansatte samt medarbejdere i kommunerne og regionerne.



Møder, konferencer og overnatning i hele Danmark

Scandic tilbyder hoteller over hele Danmark. Vores hoteller tilbyder moderne og fleksible møde- og konferencefaciliteter, og vi kan hjælpe dig med arrangementer for få og mange deltagere. Har I brug for overnatning? Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med - og sover I hos os, er morgenmad altid inkluderet i prisen.

Fleksible løsninger - også i sidste øjeblik

Hos Scandic er vi stolte af vores fleksibilitet. Alt vores personale er omstillingsparate og altid imødekommende overfor ændringer i dit arrangement - selv i sidste øjeblik. For dig betyder der, at 

  • vi kan imødekomme øgning eller reducering af deltagerantal med kort varsel
  • vi har gennemskuelige annulleringsbetingelser
  • der kommer ingen ekstra regning - alt er inkluderet i din pris
  • gode muligheder for at booke overnatninger online via D-nummer
  • gode muligheder for at få indsigter i statistikker, så du let kan få et overblik over, hvor meget du og dine kolleger benytter sig af aftalen

For better meetings - Møder & konferencer i hele landet

Vi har møde- og konferencehoteller fordelt over hele landet. Find det, der matcher dig og dit møde og læs mere om vores mødekoncept her. 

Overnatningsaftalen - vælg imellem 29 hoteller

Du kan booke overnatninger på op til fire værelser ad gangen online med dit D-nummer. Har du brug for mere end fire værelser, bedes du kontakte os direkte.

Overnatningsaftalen løber til og med den 31. december 2026. Den gælder for følgende hoteller:

Konferenceaftalen - vælg imellem 16 hoteller

Som Danmarks største levendør af møde- og konferencefaciliteter til den danske stat, kan vi tilbyde et bredt udvalg af møde- og konferencelokaler. Vores erfarne konferenceværter står klar til at hjælpe dig, så dit møde eller konference kan blive en succes. 

Konferenceaftalen løber til og med den 31. december 2024. Aftalen gælder på følgende hoteller:

Kontakt os

Har du brug for overnatning eller mødefaciliteter på Scandic? Ring til os på telefon 33 48 04 04 eller skriv til os på mail: meeting.dk@scandichotels.com.

Du kan også kontakte Key Account Manager Lis Andreassen direkte via telefon 51 43 00 08 eller mail: lis.andreassen@scandichotels.com.