stay feel live better konkurrence vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser gælder for alle konkurrencer og/eller gaveuddelinger, der sponsoreres og/eller hostes af Scandic. Det er gratis at deltage i alle sponsorerede Scandic konkurrencer/gaveuddelinger, og deltagerne er ikke forpligtede til at erhverve eller bruge nogen produkter eller tjenester med betaling. Ved at deltage i konkurrencerne erklærer deltagerne sig enige i konkurrencereglerne.

KONKURRENCEVILKÅR OG -BETINGELSER

Opdatering - september 2019.

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du samtykker og indsender dine oplysninger til konkurrencen.

Disse vilkår og betingelser gælder for alle konkurrencer og/eller gaveuddelinger, der sponsoreres og/eller hostes af Scandic. Det er gratis at deltage i alle sponsorerede Scandic konkurrencer/gaveuddelinger, og deltagerne er ikke forpligtede til at erhverve eller bruge nogen produkter eller tjenester med betaling.

Historier er til for at blive fortalt. Fortæl os din.

Hver eneste dag benytter tusinder af mennesker sig af et Scandic hotel. Vi har en gæsteoptræden i deres liv, ligesom de har en gæsteoptræden på vores hoteller. Alle disse mennesker har en historie, en grund til at være der. Hvorfor benytter de hotellet? Hvor er de på vej hen? Hvad skete der? Historier er til for at blive fortalt. Så fortæl os din! Indsend din historie, og få chancen for at vinde et weekendophold på et Scandic hotel. 

Uanset om din historie er skrevet under et ophold hos Scandic eller er frembragt på en *Scandic destination, vil det være skønt, hvis du gad dele den med os! Gør du det, har du chancen for at vinde et 2 nætters weekendophold (fredag-søndag) på et hvilket som helst Scandic hotel. 

Sådan lægger du din historie ud på de sociale medier: 

1.   Slå et foto eller en video op på Instagram, Facebook eller Twitter. Vi accepterer kun billeder og videoer, som du har rettighederne til at dele - du må altså ikke dele billeder/videor, der ikke er taget af dig.
Optræder der andre mennesker - særligt børn - på billederne, skal du have disses godkendelse til, at du deler billedet med os.

2.   Tilføj en kort billedtekst, som fortæller historien bag fotoet. 

3.   Du skal bruge et af de følgende hashtags: #ScandicStories, #StayFeelLiveBetter 

Sådan lægger du din historie ud på vores website: 

1.   Besøg Scandic Stories 

2.   Udfyld formularen 

3.   Upload et foto, der har sammenhæng med din historie. Vi accepterer kun billeder og videoer, som du har rettighederne til at dele - du må altså ikke dele billeder/videor, der ikke er taget af dig. 

Optræder der andre mennesker - særligt børn - på billederne, skal du have disses godkendelse til, at du deler billedet med os.

Konkurrencedatoer 
Startdato: 23. september 2019

Slutdato: 23. oktober 2019 

Opslag skal lægges ud i løbet af konkurrencedatoerne.  

Vinderne offentliggøres på konkurrencesitet (www.ScandicHotels.com) senest en måned efter konkurrencens slutdato.  

Præmie 
De fem hovedvindere får et *2 nætters weekendophold på et hvilket som helst Scandic hotel. Herudover må de historier, der er lagt op, deles via Scandics officielle kanaler.  
 
Der udvælges endvidere 25 ekstravindere, som hver modtager et 2 nætters ophold på et hvilket som helst Scandic hotel. 

*2 nætters weekendophold 

  • Ophold er kun gyldige fredag-lørdag.
  • For 2 personer
  • Højst sandsynligt i et standardværelse
  • Rejseudgifter godtgøres ikke 

Scandic betaler præmieafgift til staten.

Deltagelse

Personer, der ønsker muligheden for at vinde, skal have deltaget i konkurrencen og have fulgt og accepteret alle konkurrenceregler. Du kan deltage, hvis du er mindst 16 år gammel eller har den alder, der er påkrævet i henhold til lovgivningen i dit land eller det sted, du opholder dig. Vinderne udtrækkes ved afslutningen af konkurrenceperioden.  
 
Hvis konkurrencen indebærer modtagelse af en præmie, der skal leveres til en deltagers hjemmeadresse, kan kun personer, der bor i et land/på et sted, Scandic leverer til, deltage. Konkurrencer/gaveuddelinger, der sponsoreres eller hostes af Scandic, er ikke gyldige i Italien som følge af det kompetente italienske ministeriums fortolkninger af de nuværende bestemmelser.  
 
Konkurrencer/gaveuddelinger er omfattet af alle gældende føderale, statslige, regionale og kommunale love og bestemmelser. 
 
Alle de informationer, en konkurrencedeltager videregiver til Scandic, skal være nøjagtige og fyldestgørende. Vindere af en konkurrence/gaveuddeling underrettes af Scandic senest 7 dage efter konkurrencens afslutning. Scandic kan anmode en vinder om at bevise sin identitet, før præmien overrækkes. 

Sådan udvælges og informeres vinderne 

Bidrag, der indgives til konkurrencen, vil blive bedømt ud fra deres kreativitet, originalitet og deres fulde overholdelse af konkurrencereglerne. Vi trækker lod blandt alle historier, der opfylder kravene for deltagelse. Når vinderne er fundet, informeres de per e-mail eller en direkte meddelelse via de sociale medier. Vi vil kun kontakte dig i forbindelse med konkurrencen. Det er påkrævet, at vindere giver besked om, hvilken adresse præmien skal leveres til, samt angiver evt. andre nødvendige oplysninger senest 14 dage efter præmiemeddelelsen fra Scandic. I modsat fald mister de retten til deres præmie. 

Præmieuddeling

Præmier uddeles kun til præmievindere. Præmierne består af Scandic produkter og/eller tjenester såsom morgenmadsvouchere eller gratis overnatninger. Disse præmier kan ikke overdrages og kan ikke ombyttes eller indløses til en tilsvarende kontantværdi. Hvis præmien omfatter et ophold på et Scandic hotel, bestemmer Scandic, hvilket værelse på det ønskede hotel der skal stilles til rådighed for vinderne. 
 
Ved modtagelse af vinderens svar på den e-mail eller meddelelse, der informerer om gevinsten, sender Scandic automatisk præmien til den registrerede adresse, e-mailadresse eller konto på de sociale medier, medmindre andet besluttes. Præmievinderen er selv ansvarlig for de skattemæssige konsekvenser af præmien.  

Brug af billeder og historier i markedsføring

Vi tillader os at kontakte dig via e-mail eller sociale medier, hvis vi ønsker at bruge din historie og billede/video i vores markedsføring. Du har til hver en tid ret til at sige nej til dette.

Jurisdiktion 

Scandic forbeholder retten til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser eller bringe konkurrencen til ophør. Scandic kan - men er ikke forpligtet til - efter eget skøn vælge at annoncere evt. ændringer eller ophøret af konkurrencen på de sociale medier eller på www.ScandicHotels.com. 
 
Disse Vilkår og betingelser er underlagt og skal fortolkes i henhold til svensk ret.

Personlige oplysninger 

Alle personoplysninger såsom navn, postadresse, e-mailadresse, oplysninger om profil på de sociale medier og alle øvrige oplysninger, der af deltagere oplyses til Scandic i forbindelse med konkurrencedeltagelsen, opbevares af Scandic. Scandic er berettiget til at videregive sådanne personoplysninger til tredjeparter, der er involveret i konkurrencen, med henblik på at overdrage en præmie til en vinder. Scandic opbevarer personoplysninger i 365 dage.  
 
 
Med virkning fra den 25. maj 2018 har du - hvis du er EU-borger eller har opholdssted i et EU-land - ret til at begære indsigt i de personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du har ligeledes ret til at anmode om, at forkerte eller ufuldstændige personoplysninger rettes. Du har endvidere ret til - i det omfang vores behandling er baseret på dit samtykke - når som helst at tilbagetrække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger.  
 
Har du spørgsmål angående vores behandling af dine personoplysninger, så tøv ikke med at kontakte os. 

Scandic Hotels AB 

556299-1009 Box 6197 
SE-102 33 Stockholm 
Sverige 
 
E-mail: gdpr@scandichotels.com

Tlf.: +46(0)8 – 517 350 00 

Du har også ret til at indgive en klage til dit lokale datatilsyn, hvis du skulle ønske det. 
 
Retten til dataportabilitet omfatter de personoplysninger, du har givet til os, og som vi behandler enten på grundlag af dit samtykke eller med henblik på at opfylde vores kontraktlige forpligtelser i relation til dig. 

Ansvarsfraskrivelse 

Ved at deltage i enhver form for konkurrencer sponsoreret af Scandic anerkender og accepterer du udtrykkeligt, at sociale mediekanaler såsom Instagram, Facebook, Twitter, Weibo, WeChat, YouTube og Snapchat på ingen måde er ansvarlige for, forbundet med eller erstatningspligtige for noget som helst, der er relateret til konkurrencerne/gaveuddelingerne. 
 
Hvis der skulle opstå tekniske problemer i forbindelse med dit konkurrenceopslag, påtager Scandic sig ikke noget ansvar for dette.

Vilkår og betingelser

Persondatapolitik