Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Cafe Norge
Cafe Norge
Tilbage til hotel

Café Norge

I stueetagen, i hjertet af vores hotel, finder du vores Café Norge! En hyggelig, afslappet og moderne café med et elegant nordisk design og store vinduer fra gulv til loft. Vores café fordeler sig over to etager med en mezzanin og en bar på første etage. Du kan også booke et af vores tre smukke private lokaler til middagsselskaber eller fester.

Restaurantbooking

+47 55 55 40 40

Café Norge er åben fra tidlig morgen til sen aften. I vores café får du serveret en lækker morgenmad, frokost og aftensmad, god kaffe og skønne drinks. Hver morgen kan du nyde duften af vores friskbagte brød direkte fra ovnen. Sæt dig til rette, og nyd vores lækre morgenmad eller frokost, eller vores 'grab and go' hvis du har travlt.

Vi serverer mad med norske og lokale ingredienser fra den vestlige del af landet kombineret med internationale smagsoplevelser og teknikker udviklet af Ørjan Johannesen og hans talentfulde team.

I samarbejde med Bergen Kaffebrenneri tilbyder vi vores egen unikke kaffe og vores lækre juice i samarbejde med Hardangergutane samt vores helt egen smoothies. Om aftenen forvandles Café Norge til en hyggelig bar med en skøn atmosfære og god musik. I vores café kan du nyde din kaffe, mad eller vin, mens du betragter livet på gaden eller får en snak med lokale samt norske og udenlandske gæster. Det er ikke bare en café. Det er caféEN!

 

Kontakt os på cafe.norge@scandichotels.com for booking

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-23:00
Cafe: Mon-Sun 11:00-23:00
Bar: Mon 11:00-23:00, Tue-Thu 11:00-01:00, Fri 11:00-02:30, Sat 12:00-02:30, Sun 12:00-23:00