Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Nova
Nova
Tilbage til hotel

Restaurant Nova

I vores moderne og uformelle à la carte-restaurant serverer vi enestående mad- og vinoplevelser.

Nova er en moderne og afslappet restaurant med finere madlavning, hvor vi serverer den bedste mad, som Norge og særligt Vestnorge kan byde på, kombineret med gode internationale smagsoplevelser og teknikker. Vi omdefinerer lokale traditioner og skaber en ny og spændende plads, hvor kendte og skattede smage kan vise sig fra nye sider.

Ørjan Johannessen, den tidligere guldvinder af Bocuse d’Or, det uofficielle verdensmesterskab i madlavning, har ansvaret som vores kokkerådgiver. Sammen med vores chefkok, Tore Espenes, og vores talentfulde kokketeam har han som mål at give dig enestående madoplevelser.

Nova kan bookes til selskaper fra 8 til 300 personer. Borde skal reserveres på forhånd.

Chef’s Table

Hvis du ønsker en social, men stadig intim mad- og vinoplevelse lige ved siden af kokkene og deres håndværk, anbefaler vi, at du booker vores 'Chef’s Table'. Her får du underholdning og god service kombineret med en varieret smagsmenu, som er sat sammen med de bedste vine. Det er det perfekte valg, hvis du og dine venner ønsker en mad- og vinoplevelse med et ekstra touch.

Chef’s Table består af to borde med plads til op til seks personer pr. bord. Du kan booke plads til op til 12 personer.

Velkommen!

For spørsmål eller bordbestilling: meeting.hotelnorge@scandichotels.com

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00