Book hotel

Nova
Nova
Tilbage til hotel

Restaurant Nova

I vores moderne og uformelle à la carte-restaurant serverer vi enestående mad- og vinoplevelser.

Nova er en moderne og afslappet restaurant med finere madlavning, hvor vi serverer den bedste mad, som Norge og særligt Vestnorge kan byde på, kombineret med gode internationale smagsoplevelser og teknikker. Vi omdefinerer lokale traditioner og skaber en ny og spændende plads, hvor kendte og skattede smage kan vise sig fra nye sider.

Det er et af Norges bedste madlavningsteam med Executive Chef Tore Espenes ved roret, som har til formål at give dig spisestueoplevelser i verdensklasse. De serverer kun de bedste ingredienser, som Norge og Vestlandet har at byde på og kombinerer med gode internationale smag og teknikker.

Nova kan bookes til selskaper fra 8 til 300 personer. Borde skal reserveres på forhånd.

Chef’s Table

Hvis du ønsker en social, men stadig intim mad- og vinoplevelse lige ved siden af kokkene og deres håndværk, anbefaler vi, at du booker vores 'Chef’s Table'. Her får du underholdning og god service kombineret med en varieret smagsmenu, som er sat sammen med de bedste vine. Det er det perfekte valg, hvis du og dine venner ønsker en mad- og vinoplevelse med et ekstra touch.

Chef’s Table består af to borde med plads til op til 25 personer totalt. Du kan booke så mange pladser du vil, fra 6 til 25 personer.

Velkommen!

For spørsmål eller bordbestilling: nova@scandichotels.com

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00