Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
HotelNorgeByScandic_TheLobby_bar_Copyright_Fransis.jpg
HotelNorgeByScandic_TheLobby_bar_Copyright_Fransis.jpg
Tilbage til hotel

The Lobby

The Lobby er det perfekte mødested til en drink med gode venner. Hvis du spiser i Restaurant Nova, er en drink i The Lobby den perfekte start på en skøn aften.

The Lobby er en moderne og stilfuld bar og lounge, hvor du kan nyde drinks i en afslappet og uformel atmosfære med gode venner eller kollegaer. Du bliver budt velkommen af vores dygtige bartendere, som mikser alt fra klassiske drinks til nye signaturcocktails med og uden alkohol.

Vi serverer også bobler, lækker vin, vores egen akvavit, specialøl eller en god kop kaffe, hvis det er det, du har lyst til. Hvis du vil have noget at spise, kan du vælge et let måltid fra vores snackmenu.

The Lobby er det perfekte mødested for vores norske og udenlandske hotelgæster, men også for lokale som vil hygge sig med en god drink. Hvis du spiser i Restaurant Nova, er en drink i The Lobby den perfekte start på en skøn aften.

Velkommen!

 

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 17:00-00:00, Sat 13:00-00:00, Sun Closed