”Hygge” er en destination!

”Hygge” er Danmark, og er alt det, vi deler. Det er god mad, sjove samtaler og oplevelser vi altid husker. ”Hygge” kan mærkes, smages og opleves. Men kan man hygge sig, hvor som helst i Danmark? Ja, det kan man! Og her på siden byder vi nu velkommen til København og til Vesterbro – ”destination hygge”.

Vi ønsker "hygge" på Unescos verdensarvsliste

”Hygge” er for alvor kommet på verdenskortet. Så meget, så at man lige nu arbejder for at få begrebet optaget på Unescos verdensarvsliste. Skal vi placere hygge på Danmarkskortet er det straks lidt sværere. For hvis hygge er en destination, hvor er det så egentlig, at man hygger sig bedst? Det er selvfølgelig individuelt, men vores bud er, at hyggen er tydelig lige i hjertet af København! Er du enig? Her kan du se vores bud på, hvorfor København er ”destination hygge”, og hvilke oplevelser du skal sætte på din to-do-liste, hvis du skal hygge dig mest i forbindelse med et hotelophold i byen.

Hygge er en aktivitet!

 

Foto: VisitDenmark

Nogle vel mene, at hygge er lig med afslapning. Men man kan også sagtens hygge sig, mens man er aktiv. Oplev alle Københavns karakteristiske kvarterer med hver sin charme fra bagsædet af en cykel – præcis som Københavnerne oplever byens stemning hver eneste dag.

Men ikke at forglemme Søerne! Søerne i København er for københavnerne, hvad Centrale Park er for New Yorkerne.
De 5 søer er blevet nogle af Københavns mest karakteristiske vartegn. Og du har kig til dem direkte fra vores hotel Scandic Copenhagen. Søerne binder Vesterbro, Nørrebro og Østerbro sammen og fungerer som rekreativt område for københavnerne. Tag en løbe- eller gåtur om søerne, som er ca. 6 km. lang og tag en velfortjent pause i hotellets sauna bagefter.   

Hygge er en smag!

 

Foto: VisitDenmark/Nicolai Perjesi

Kaffe, brød, is, kager, dansk wienerbrød. Mere dansk bliver det ikke, hvis du har hang til søde sager og kvaliteten er i top, synes vi selv. Besøg Lagkagehuset, Emmerys eller Paradis Is. Eller hvad med en tår kold øl i Carlsbergbyen? Carlsbergbyen er en nyåbnet del af København og emmer af historie og samtidig er et ukendt sted i spændende udvikling. Tag på beerwalk og bliver beværtet med nøje udvalgte smagsprøver og ølhistorier undervejs.

Hygge er forkælelse!

Man hygger sig mest, når man forkæler hinanden eller bare sig selv! Med lækkert nyt tøj, eller med de fineste genstande til hjemmet fra de lokale håndværksbutikker på Vesterbro. Gå blot en tur ned af Værnedamsvej, Istedgade eller Vesterbrogade, og du finder butikker i hobetal.  

Hygge er en oplevelse!

Hyggen det finder du bestemt også i Tivoli. Så snart du træder ind gennem porten til den gamle, smukke have glemmer du alt om storbyens larm og travlhed. Se København fra toppen af Det Gyldne Tårn, tag en romantisk tur i Ballongyngerne eller prøv en af verdens ældste, fungerende rutsjebaner. Slut dagen af med at nye en lækker middag på en af havens mange restauranter.

Vores hoteller med masser af "hygge" factor!

Oplev vores spahotel Scandic CPH Strandpark, der ligger tæt på vandet og tilbyder masser af velvære. Kunne du tænke dig at bo i hjertet af København? Bo hos os på Scandic Copenhagen ved Søerne, og vær tæt på alle oplevelserne, offentlig transport og langt væk fra hverdagen. Eller hvad med at bo ved vandet - Københavns Kanal? Her kan du vælge Scandic Front, som har formidabel udsigt med kig til Operahuset og 5 mins gang fra København shopping mekka, Strøget. Rigtig god fornøjelse – hyg jer i København!