Sommer på Scandic

Sommerferien ligger lige om hjørnet! Det samme gør de mange store oplevelser, som vores lille kongerige byder på. Derfor kan din sommerferie i Danmark sagtens blive den bedste sommerferie nogensinde. Pak tasken og check trygt og sikkert ind hos os, du får selvfølgelig fri ombooking eller annullering.

Vælg hotel og bookSommerferie i danmark er...

... fuld af dejlige oplevelser! Udnyt anledningen i år til et gensyn med de steder du kender og elsker mest. Eller måske til at opdage nye, lokale perler som det danske sommerland gemmer på. Hemmeligheder, som bare venter på at blive opdaget og udforsket!

Få inspiration til jeres rejse rundt i Danmark, men vær opmærksom på at den nuværende situation kan have indvirkning på restriktioner på seværdigheder, pools etc. 

Book hos os og få fri ombooking eller annullering af dit ophold fremtil kl. 18 på ankomstdagen.

Hvorfor skal du vælge Scandic

  • Er du medlem af Scandic Friends får du 20% rabat med bookingkoden FG2 for ophold mellem den 25/6 og 14/8 2021. Bliv medlem helt uden omkostninger her.
  • Børn under 15 år bor til 0 kr på de voksnes værelse, se vores ekstra familievenlige hoteller her
  • Teenagere kan bo i deres eget værelse tæt på jer til blot 650 kr pr. værelse pr. nat, læs mere
  • Kæledyr er hjertelig velkommen og for kun 200 kr per ophold, kan i medbringe familiens firbenede medlem, læs her hvordan du booker

Vælg hotel og book