Sommer på Scandic

Leder du efter den perfekte sommerdestination? Udforsk nye destinationer og lad nye veje føre dig på uventede eventyr, der giver minder for livet. Vi har hoteller fordelt over hele Danmark, Norden, Tyskland og Polen.

Vælg hotel og bookSommertilbud fra DKK 893,-

FERIE, FERIE, FERIE! Sommerferien nærmer sig, men hvor skal I hen i år? Uanset om I skal på storbyferie i København, besøge familien i Odense eller nyde sommeren i det jyske, har vi ekstra gode priser på vores hoteller. Book ophold i perioden for alle dage i perioden 21. juni - 1. september 2024 senest 25. juni. Glæd jer til bløde senge, en overdådig morgenmadsbuffet, børnedrinks og sommerhygge i hele Danmark.


København fra 1.105.- pr. nat i dobbeltværelse, når du booker min. 3 overnatninger.
Resten af Danmark fra 893,- pr. nat i dobbeltværelse, når du booker min. 2 overnatninger.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvordan booker jeg tilbuddet?

  • Book sommertilbuddet på vores website - du behøver ingen bookingkode
  • Vælg min. 3 overnatninger i København eller min. 2 overnatninger i resten af Danmark 
  • Book senest den 25. juni

Hvornår kan jeg afholde mit ophold?

  • Alle dage i perioden 21. juni til 1. september 

Det med småt
Tilbuddet kan bookes fra den 3. juni til og med den 25. juni 2024. Book minimum 3 nætter i København eller mininimum 2 nætter i resten af Danmark. Tilbuddet er gældende for ophold på alle Scandic hoteller i Danmark for alle dage fra den 21. juni til 1. september. Tilbuddet gælder for alle værelsestyper. Beløbet for bookingen debiteres kreditkortet på reservationstidspunktet. Det er ikke muligt at ændre dato eller annullere opholdet efter booking. Tilbuddet er afhængig af ledig kapacitet. Morgenmad er inkluderet i opholdet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bookingvilkår

Vælg hotel og book