20% rabat til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark - så brug et par dage i efteråret på at vise dine børn vores fantastiske kongerige. Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Finland og Norge.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%Der er næsten intet så skønt som Danmark om efteråret! Løvfaldstid er årstiden som er skabt til fordybelse, samvær og fred og ro. Brug efteråret på at vise dine børn Danmark og alt det, vores kongerige har at byde på. Børnene rejser jo alligevel selv ud i verden, når de bliver store.

Nyd efteråret i Århus

Vi har hoteller nær mange efterårsoaser i Danmark. Fx Århus, som er omgivet af efterårsgyldne skove, giver dig rig mulighed for at nyde naturen både i, og omkring Århus. Eller du kan besøge de mange hyggelige cafeer og kaffebarer i de små kvarterer i centrum af Århus, hvis du er mere til afslapning i byen.

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår