Fordele for dig som LO Plus medlem

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark - så brug et par dage af jeres sommer på at vise dine børn vores fantastiske kongerige. Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Finland og Norge.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Fordele til medlemmer af LO Plus | Partnertilbud | Scandic Hotels

Der er næsten intet så skønt som Danmark om sommeren! De gule rapsmarker mod den blå himmel, de grønne skove og bølgerne på stranden. Brug sommeren på at vise dine børn Danmark og alt det, vores kongerige har at byde på. Børnene rejser jo alligevel selv ud i verden, når de bliver store.

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit LO Plus medlemskort ved check ind. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår