20% rabat på ophold til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark - så hvorfor ikke bruge sommerferien på at opleve vores fantastiske kongerige? Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Finland og Norge.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%Sommeren står for døren, og snart venter årets sommerferie. Tag familien eller en du holder af med på et skønt ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. Og uanset om I er til afslapning, friluftsliv eller storbystemning, har vi ganske sikkert et hotel, der kan opfylde jeres ønsker til en god sommerferie. 

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Nyd sommeren i Danmark

Er I til kultur, shopping og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade årets sommerferie gå til Aarhus eller København. Vælg mellem vores tre hoteller i Aarhus og ni hoteller i København.

En sommerferie for børn? Danmark har masser af børnevenlige steder og attraktioner, som kan besøges i sommerferien. Tag fx en tur til Aalborg og besøg Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo eller kombiner et skønt ferieophold i Vejle med de sjoveste oplevelser for børnene i LEGOLAND.  

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag samt alle dage i sommerferien fra den 21. juni til 12. august 2018

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår