20% rabat på ophold til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark - så hvorfor ikke bruge sommerferien på at vise dine børn vores fantastiske kongerige? Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Finland og Norge.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%De kolde dage gør det nemt for os at drømme os langt væk til sol, sommer og store is. Gør dine drømme til virkelighed og planlæg familiens sommerferie allerede nu. Brug fx sommeren på at vise dine børn Danmark og alt det, vores kongerige har at byde på. Børnene rejser jo alligevel selv ud i verden, når de bliver store.

Nyd sommeren i det jyske 

Vi har hoteller nær mange af Danmarks bedste seværdigheder. Fx i Vejle  eller Kolding, hvor I er i kort afstand til både LEGOland og Lalandia. Eller hvad med en aktiv ferie i Silkeborg, hvor I kan nyde naturen fra en kano eller gå på opdagelse i de omkringliggende skove? 

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2018
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår