20% rabat på ophold til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark - så hvorfor ikke bruge påskeferien på at opleve vores fantastiske kongerige? Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Finland og Norge.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%Foråret står for døren, og en tiltrængt påskeferie venter lige om hjørnet. Forkæl familien eller en du holder af med et ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. Og uanset om I er til afslapning, friluftsliv eller storbystemning, har vi ganske sikkert et hotel, der kan opfylde jeres ønsker til en god påskeferie. 

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Nyd påsken i smilets by

Er I til kultur, shopping og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade påsketuren gå til smilets by, Aarhus. Her kan I bo på nyåbnede Scandic The Mayor, hvor både Strøget, ARoS og Musikhuset venter lige udenfor hotellets døre. 

Læg desuden vejen forbi hotellets Michelin-anbefalede restaurant Gäst, hvor I kan bytte påskefrokosten ud med italienske fristelser - især den hjemmelavet pasta og en himmelske tiramisu er værd at prøve. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder. Opholdet kan benyttes alle dage i påsken fra den 23. marts til 8. april. 

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår