Fordele for dig som LO Plus medlem

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark - så brug et par dage af jeres sommer på at vise dine børn vores fantastiske kongerige. Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Finland og Norge.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Fordele til medlemmer af LO Plus | Partnertilbud | Scandic Hotels

Der er næsten intet så skønt som Danmark om sommeren! De gule rapsmarker mod den blå himmel, de grønne skove og bølgerne på stranden. Brug sommeren på at vise dine børn Danmark og alt det, vores kongerige har at byde på. Børnene rejser jo alligevel selv ud i verden, når de bliver store.

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår