20% rabat på ophold til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores danske hoteller - så hvorfor ikke bruge efteråret på at opleve vores fantastiske kongerige? Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%Så er det blevet efterår og måske tid til en tur væk fra hverdagen. Tag familien eller en du holder af med på et skønt ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. Uanset om I er til afslapning, friluftsliv eller storbystemning, har vi et hotel, der kan opfylde jeres ønsker til en god weekendtur. 

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Nyd efteråret i Danmark

Er I til kultur, shopping og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade turen gå til Aarhus eller København. Vælg mellem vores tre hoteller i Aarhus og ti hoteller i København.

En tur afsted med børnene? Danmark byder på masser af oplevelser i efteråret. Tag fx en tur til Silkeborg og bestig Himmelbjerget, eller kom ind og få varmen i vores vandland i Frederikshavn hos Scandic The Reef

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag 

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2019.
Bookingvilkår