Rabat på ophold til PlusKort

Som PlusKort-medlem får du rabat på ophold på vores danske hoteller i weekender, på helligdage og i udvalgte ferieperioder.rabat på hoteller i Danmark som pluskort-medlem

Få et afbræk fra hverdagen, og nyd et skønt ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. 

Som PlusKort-medlem får du rabat på vores hoteller i Danmark. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Benyt dig af opholdet fra fredag - søndag, på helligdage og udvalgte ferieperioder. Prisen er altid afhængig af tilgængelighed.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Oplev Danmark

City-break med lækker mad  

Er I til kultur, shopping, og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade turen gå til Aarhus eller København. Her venter et væld af spændende seværdigheder for store og små. Alle vores hoteller i København og Aarhus byder på hyggelige restauranter med lækker mad. 

Romantisk get-away  
Få indhentet det forsømte og nyd roen med en, du holder af. Hos Scandic Palace Hotel danner de romantiske værelser de perfekte rammer for et ophold i København, mens I på Scandic Bygholm Park kan se frem til en hyggelig weekend i historiske omgivelser på den istandsatte herregård.
Børnene med på tur  
Tag en tur til enten Nord- eller Sønderjylland, hvor vi har oplevelser for barnlige sjæle i alle aldre. Besøg Scandic The Reef i Frederikshavn og mærk varmen i vores indendørs badeland eller oplev LEGOLAND® - kun en halv times kørsel fra Scandic Kolding.

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Vælg mellem vores Flex og Change priskategori, vær opmærksom på, at det er forskellige bookingvilkår, der er gældende. Du kan også booke via telefonen på 3348 0400 og opnå rabat. Husk at fremvise dit PlusKort medlemskort.
Bookingvilkår