20% rabat på ophold til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores danske hoteller - så hvorfor ikke bruge vinteren på at opleve vores fantastiske kongerige? Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%Så står vinteren for døren og måske er det tid til en tur væk fra hverdagen. Tag familien eller en du holder af med på et skønt ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. Uanset om I er til afslapning, friluftsliv eller storbystemning, har vi et hotel, der kan opfylde jeres ønsker til en god weekendtur. 

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Nyd vinteren i Danmark

City-break med lækker mad  

Er I til kultur, shopping, og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade turen gå til Aarhus eller København. Her er masser af spændende seværdigheder at opleve sammen. Alle vores hoteller i København og Aarhus har hyggelige restauranter med lækker mad. 

Romantisk get-away  
Er det tid til at komme lidt væk på en romantisk tur med én, du holder af? Så kan I hos Scandic Palace Hotel nyde hinandens selskab i flotte omgivelser og opleve spændende København. I kan også nyde en tur i parken ved vores istandsatte herregård Scandic Bygholm Park.
Børnene med på tur  
Tag en tur til enten Nord- eller Sønderjylland hvor vi har oplevelser for barnlige sjæle i alle aldre. Besøg Scandic The Reef i Frederikshavn og mærk varmen i vores indendørs badeland eller oplev alle seværdighederne i Sønderborg hos Scandic Sønderborg.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag 

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2019.
Bookingvilkår