Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic The Reef
Bar, Scandic The Reef Lobby Lobby, Scandic The Reef
Tilbage til hotel

Bar

Slap af og nyd den caribiske stemning med en forfriskende cocktail eller en kop kaffe i én af vores tre barer på Scandic The Reef.

Midt i det caribiske vandland på Scandic The Reef, finder du Lobster Bobs Strandbar. Her kan du nyde en kold drink eller få dig en velsmagende snack. Lige ved siden af ligger Calypso Bar og SunDeck bar, som byder på caribisk inspirerede herligheder, både som drinks eller som mad. Du kan også nyde en drink, snacks eller en kop varm kakao i vores lobbybar.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 15:00-23:00, Lør 12:00-23:00, Søn Lukket