Bar, Scandic The Reef
Bar, Scandic The Reef Lobby Lobby, Scandic The Reef

Scandic The Reef

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Slap af og nyd den caribiske stemning med en forfriskende cocktail eller en kop kaffe i én af vores tre barer på Scandic The Reef.

Midt i det caribiske vandland på Scandic The Reef, finder du Lobster Bobs Strandbar. Her kan du nyde en kold drink eller få dig en velsmagende snack. Lige ved siden af ligger Calypso Bar og SunDeck bar, som byder på caribisk inspirerede herligheder, både som drinks eller som mad. Du kan også nyde en drink, snacks eller en kop varm kakao i vores lobbybar.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 15:00-23:00, Lør 12:00-23:00, Søn Lukket