Restaurant Calypso, Scandic The Reef
Restaurant Calypso, Scandic The Reef Restaurant Calypso Restaurant Calypso Restaurant Calypso, Scandic The Reef Restaurant Calypso Restaurant Calypso, Scandic The Reef

Scandic The Reef

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant Calypso

Når øens mysterier er udforsket og sulten melder sin ankomst, byder restaurant Calypso på noget for alle aldre.

Restaurantbooking

Book bord

Restaurant Calypso

Der er plads til både store og små i vores store familierestaurant Calypso. Det er også her, vi hver morgen serverer vores berømte morgenbuffet, som sikrer, at alle får en god start på dagen, før aktiviteterne begynder.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 06:30-10:30
Aftensmad: Fre 17:30-21:30, Lør 18:00-21:30, Man-Tor, Søn Lukket
Bar: Man-Søn Lukket