Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant, Scandic The Reef
Restaurant, Scandic The Reef Restaurant Restaurant, Scandic The Reef Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Det Gule Pakhus

Nyd en lækker middag i afdæmpede og klassiske omgivelser i restaurant Det Gule Pakhus.

Restaurantbooking

Book bord

I Det Gule Pakhus kan I nyde en afslappende middag i stilrene og nordiske omgivelser. Vi har kælet for alle detaljer på din tallerken og vores tjenere anbefaler gerne en vin, der passer perfekt til maden. 

Spis dig mæt i oksekød fra dansk Angus - pris 179 kr. (børn under 13 år betaler halv pris)

Hver torsdag inviterer vi til dansk Angus ad libitum i restaurant Det Gule Pakhus. I buffeten finder du bl.a. lækkert oksekød fra dansk Angus. Hertil serverer vi dagens kartoffel, saucer og sprød salatbar.

Husk at reservere bord på telefon 98 43 32 33. 

Åbningstider

Åbningstider
Frokost: Man-Søn 12:00-15:00
Aftensmad: Man-Søn 18:00-21:30
Bar: Man-Søn Lukket