Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant, Scandic The Reef
Restaurant, Scandic The Reef Restaurant Restaurant, Scandic The Reef Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Det Gule Pakhus

Nyd en lækker middag i afdæmpede og klassiske omgivelser i restaurant Det Gule Pakhus.

Restaurantbooking

Book bord

I Det Gule Pakhus kan du nyde en afslappende middag i selskab med familie, venner og kollegaer. Det Gule Pakhus har bevaret de rustikke rammer i den historiske bygning, og atmosfæren fornemmer man straks med de fritlagte bjælker og udsynet til den gamle vinkælder.

Menuen tager afsæt i vores kærlighed for lokale og sæsonbestemt råvarer, og du kan være sikker på, at vi serverer madglæde, kvalitet og gode råvarer på hver eneste tallerken. Vores tjenere anbefaler gerne en vin fra vinkælderen eller en øl fra vores store udvalg af flaske- og fadøl.

Stemningen i restauranten er afslappet og hyggelig, og alle er velkomne til at lægge vejen forbi – uanset om du er gæst på hotellet eller blot ønsker en rolig middag tæt på Frederikshavns bymidte.

Torsdagstilbud: Fiske- og skaldyrsbuffet inkl. kage og frugt

Pris: Voksne - 235 kr. (børn under 14 år betaler 149 kr.)

Hver torsdag kan du i Det Gule Pakhus dykke ned i havets unikke specialiteter. Med fokus på sæsonens bedste udvalg af fisk og skaldyr vil buffetens retter skifte afhængig af dagens fangst. Du vil dog altid kunne finde fem varme og fem kolde retter med fisk og skaldyr på buffeten samt et udvalg af fiske- og skaldyrssupper.

Buffetens fisk og skaldyr er leveret af vores lokale leverandør, Strandby Fisk. Derfor kan du også forvente, at en stor del af buffetens fisk og skaldyr kommer fra et bæredygtigt fiskeri, der overholder MSC-fiskeristandarderne.

Tilbuddet gælder hver torsdag kl.18.00– 21.00*

Book bord på telfon 20 69 32 82 eller på bord-booking.dk

Søndagstilbud: Spis dig mæt i 'Roast ad libitum' af dansk Angus kød

Pris kun 179 kr.! (Børn under 13 år spiser halv pris)

Hver søndag inviterer vi til Roast ad libitum i Restaurant Det Gule Pakhus. Med kvalitetskød fra danske Angus-opdrættere er du garanteret et stykke ekstraordinært mørt kød fra fritgående kvæg.

Glem alt om den klassiske buffet! Her får du serveret maden ved bordet. Der er frit valg mellem to slags kød, og hertil kan der vælges to slags kartofler samt to slags saucer. Midt i lokalet er der en salatbuffet, som du kan forsyne dig. Du må spise alt det, du har lyst til – bare sig til, og tjeneren vil servere en ny tallerken for dig.

Tilbuddet gælder hver søndag kl. 16.30 – 21.00*

Book bord på telfon 20 69 32 82 eller på bord-booking.dk

*Vi tager forbehold for ændringer i åbningstider i forbindelse med arrangementer samt høj- og feriesæson.

Åbningstider

Åbningstider
Frokost: Man-Søn 12:00-15:00
Aftensmad: Man-Tor 17:30-21:30, Fre-Lør 18:00-21:30, Søn 16:30-21:00