The Reef åbningstider og priser

Badelandet The Reef har åbent hele året rundt, så du kan nyde den tropiske feriestemning, når det passer dig. Skab nye i traditioner og besøg badelandet i højtiderne - påske, jul og nytår. Her på siden finder du åbningstider og entrépriser for badelandet The Reef.Badeland The Reef åbningstider

Vi har åbent hele året, og når du bor på hotellet har du fri adgang til badelandet under hele dit ophold. Du kan også besøge badelandet som dagsgæst uden at bo på hotellet.

OBS! Badelandet vil være lukket på grund af service i følgende perioder i 2023:
- Fra og med mandag den 27. november til og med tirsdag den 12. december kl. 12.00.

Adgang for dagsgæster:
Det er muligt for gæster uden hotelreservation at benytte badelandet. Bor du ikke på hotellet, skal du købe billet til badelandet. Forudbestilling og tidsreservation er kun mulig, hvis du køber billet til badelandet online inden ankomst - så er du garanteret adgang. Billetterne kan dog også købes i receptionen, men her kan vi ikke garantere adgang, da badevagterne kan lukke for entre, hvis badelandet er fyldt.

Køb billetter her

Entrebilletter kan også købes på app'en 'GoVisit' (download app'en - find 'Scandic The Reef Badeland' og vælg 'Program, her finder du billetterne, hvor du kan vælge ønsket dato og tidsrum. 

Hold dig opdateret på The Reef åbningstider og priser her på siden eller besøg os på Facebook.

Aktuelle åbningstider 

Ugedag Tidspunkt
Mandag 8-21
Tirsdag 8-21
Onsdag 8-21
Torsdag 8-21
Fredag 8-21
Lørdag 8-21
Søndag 8-21

Særlige åbningstider

På helligdage, i ferieperioder samt i højsæsonen har badelandet åbent med normale åbningstider for vores boende gæster. Der kan være ændrede åbningstider for dagsgæster. 

The Reef priser

Når du bor på hotellet, er entré til badelandet inkluderet i dit ophold. Bor du ikke på hotellet, skal du betale entré til badelandet. Entrebilletter skal købes på forhånd, så er du garanteret adgang. Ved fremmøde uden billet kan du kun komme ind, hvis der er plads i badeladet.

Entrébilletter (ekstern gæst)

Mandag-fredag og søndag: 200 DKK per person
Lørdag og ferieperioder: 225 DKK per person

Børn under 3 år er gratis.

Gruppepriser

Er du en del af en gruppe på mere end 20 personer, og vil du høre om muligheder for gruppetilbud?

Kontakt venligst thereef@scandichotels.com 

Vi gør opmærksom på, at gruppetilbud ikke er muligt i weekender, ferie og højsæson.