Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Festopdækning, Scandic Bygholm Park
Festopdækning, Scandic Bygholm Park Morgenmadsrestaurant, Scandic Bygholm Park
Tilbage til hotel

Restaurant

Oplev den fantastiske atmosfærefyldte og historiske stemning i vores restaurant fra 1775 på Scandic Bygholm Park. Vores dygtige kokke er klar med en middag, der helt sikkert ikke vil gå i glemmebogen.

Du finder vores restaurant i hovedbygningen på Scandic Bygholm Park, hvor vi har plads til 60 gæster. Du får en ægte herregårdsoplevelse i restauranten, hvor vægge og lofter er holdt i den originale stand fra 1775, hvor herregården blev bygget. Restauranten har udsigt og udgang til hotellets fantastiske park, Bygholm Park. Om sommeren, når vejret tillader det, er der servering på terassen, og her har du også udsigt til park og sø.

Dansk fritgående Angus ad libitum til 189 kr.

Hver fredag og lørdag fra kl. 18.00 serverer vi dansk fritgående Angus ad libitum. Oksekødet er af fineste kvalitet og stammer fra fritgående kvæg. Til kødet serveres dagens kartoffel, saucer og lækker salatbar. 
Børn under 13 år spiser for halv pris.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (Helligdage og ferie perioder: Man-Søn 07:00-10:30)

Frokost: Man-Lør 12:00-15:00, Søn Lukket
 (Åbningstider julen fra 23 december til den 01 januar.: Man-Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Lør 17:00-21:30, Søn 17:00-20:30
 (Åbningstider julen fra 23 december til den 01 januar.: Man-Søn Lukket)