Efterårsferie 2019 i København

Skal I tilbringe jeres efterårsferie 2019 i København? Byen byder på massevis af oplevelser for både store og små.



Tips til efterårsferie 2019 i København

Dagene bliver kortere, og sommerens lange, lyse aftener overtages af efterårets tidlige mørke. Men forude venter en efterårsferie fyldt med hyggelige oplevelser for hele familien. Skal I tilbringe jeres efterårsferie i hovedstaden? Vi har samlet 5 oplevelser for hele familien til jeres efterårsferie 2019 i København.

Kulturnatten 2019

Traditionen tro skydes efterårsferien 2019 i København i gang med Kulturnatten den 11. oktober. Hele byen summer af forventing og spænding. Byens butikker, museer og attraktioner holder åben til langt ud på aftenen. Vi tør godt love, at der er oplevelser for både nysgerrige børn og kulturinteresserede voksne. 

Københavns kanal om natten | Foto: Wonderful Copenhagen

Halloween i Tivoli

Vil du fylde din efterårsferie med gys og græskar? Så er Tivoli stedet for dig. Gå på opdagelse blandt de 20.000 græskar, der er udstillet i den gamle have - men pas på! Rundt om det næste hjørne venter måske et grusomt spøgelse, en dødsulten zombie eller en farlig heks. 

Glyptoteket

Det er svært ikke at lade sig bjergtage af historiens vingesus på Glyptoteket. Hvilke vidunderlige fortællinger, de smukke statuer kunne berette om, hvis de kunne tale. Gå på opdagelse og bliv klogere på de sidste 6.000 års historie.

Glyptoteket i København | Foto: Wonderful Copenhagen

Danmarks historie på en anderledes måde

Der findes mange museer i byen, der fortæller om Danmarks historie. Men i Magasin Du Nords museum fortælles historien igennem stormagasinets egne varer, reklamer og tidligere ansatte. I løbet af jeres efterårsferie 2019 i København kan I fx blive klogere på, hvordan brudekjolens udtryk har ændret sig fra 1887 til 2019. Der er fri entré til museet.

Know your 'bro - digitale byvandringer

Tag med på en digital byvandring på Nørrebro og Vesterbro. Klik på www.knowyourbro.dk fra din mobil og du får en autentisk, digital guide til det hippe, mangfoldige og rå Nørrebro og Vesterbro. Igennem lyd, tekst og videoer guides du til en anderledes, fascinerende byvandring.

Blågårdsgade på Nørrebro | Foto: Wonderful Copenhagen