Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Eremitage, bar
Scandic Eremitage, bar
Tilbage til hotel

Bar

Slap af i sofaerne eller sid ved baren på Scandic Eremitage. Her kan du både få stillet tørsten, men også nyde lette retter fra vores menukort.

Restaurantbooking

+45 45 88 77 00

Slap af i baren på vores hotel, mens du får et dejligt glas vin eller en kop te. Nyd en stille stund i sofaerne med en bog, eller få dig en sludder med venner i barens læderstole. Du kan se sport i tv'et i denne hyggelige bar eller vælg et let velsmagende måltid fra à la carte-menuen i vores restaurant.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 12:00-23:00, Lør-Søn Lukket (Åbningstider over Jul og Nytår (22. dec - 1. jan): Man-Søn Lukket)