Restaurant
Restaurant Restaurant

Scandic Eremitage

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Scandic Eremitage byder på et repertoire af ren skandinavisk smag med et fransk twist. En kombination af nytænkning og tradition giver dig spændende smagsoplevelser.

Restaurantbooking

+45 45 88 77 00

Vores restaurant har plads til 200 gæster i et stort, lyst lokale. Her er en åben og indbydende atmosfære, og du vil straks føle dig hjemme. Vores legerum til børn ligger tæt på restauranten, så forældre kan nyde deres mad, mens de yngste leger og hygger sig.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:00
 (Åbningstider over Jul og Nytår (22. dec - 1. jan): Man-Søn 07:00-10:00)

Aftensmad: Man-Fre 12:00-22:00, Lør-Søn Lukket
 (Opening hours during Christmas and New Year (Dec. 22nd - Jan. 1st.): Man-Søn Lukket)

Bar: Man-Fre 12:00-23:00, Lør-Søn Lukket (Åbningstider over Jul og Nytår (22. dec - 1. jan): Man-Søn Lukket)