Fødselsdagsfejring på Scandic Spectrum

I juni 2022 åbnede Scandics nyeste hotel på Kalvebod Brygge i København. Scandic Ambassadør Signe fejrede sin 50-års fødselsdag med en overnatning på Scandic Spectrum, så hun kunne teste hotellets atmosfære og funktionalitet for os.Signe Damgaard er tidligere stewardesse og i 14 år har hun fløjet over hele verdenen og boet på et utal af hoteller. Alligevel er hun ikke blevet træt af morgenmadsbuffeter og hotelværelser. Hun og manden Peter har for vane at teste Københavns nye hoteller, når de trænger til lidt kærestetid uden børnene Flora og Danilo. I de sidste år har de fx overnattet på Hotel Villa og Scandic CPH Strandpark, da de to hoteller åbnede. Og det betyder ikke noget at hotellerne ligger få km fra Signe og Peters eget hjem på Amager.

Signe fortæller: ”Jeg fløj meget til Sverige og Norge i en periode, da jeg arbejdede som stewardesse. Der overnattede jeg ofte på Scandics hoteller, og jeg må bare sige at standarden på hotellerne er blevet højere gennem årene.”

”Den 12. september startede med en hyggelig fødselsdagsmorgenmad hos min mor. Først på eftermiddagen tjekkede Peter og jeg ind på Scandic Spectrum, hvor vi blev taget godt imod. Vi fik et værelse på 4. etage, hvor der var plads til en lille sofa, udover vores super behagelige seng. Det var luksus at alt var helt nyt.”

”Om aftenen havde min søde mand arrangeret en familiemiddag på en restaurant ude i byen. Jeg har tre søskende, så den nærmeste familie bliver til 12 personer. Det var dejligt at samles med mine nærmeste - så kan det med at fylde 50 være fuldstændigt ligegyldigt. Jeg husker mig selv på, at nyde hver eneste dag i livet.”

Livsnyderen Signes yndlings hotelkæde er stadig Kempinski, der byder på 5-stjernet luksusophold. Men hun nød også sin fødselsdag på Scandic Spectrum: ”Hvis man er på Københavner-tur bør man bestemt overnatte på Spectrum. Det ligger centralt og i gå afstand til Rådhuspladsen og de fleste attraktioner, men alligevel tilbagetrukket fra byens larm. Alt på hotellet er nyt og havde jeg selv booket opholdet ville det være alle pengene værd.”