Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Hasselbacken, restaurant
Scandic Hasselbacken, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Hasselbacken tilbyder lækker mad i historiske rammer, der er perfekte til en middag inden et show i Cirkus. Vi serverer klassiske retter med et moderne tvist. I weekenden i løbet af sæsonen kan du også nyde vores populære brunch.

Restaurantbooking

+46 8 517 343 07

Book bord

Er du i byen for at se et show i Cirkus? Start din aften med middag her, vi har sammensat en særlig showmenu. Lækre Hasselback-kartofler er altid at finde på vores menu; de blev skabt i 1953 af en af restaurantens kokkeelever.

Om foråret åbner vi vores terrasse med dens tilstødende park. Her kan du få både mad og drinks fra begge de to barer. I weekenden har vi DJ's og live musik. Har du ingen til at passe din hund? Intet problem! Din elskede, firbenede ven er velkommen på vores terrasse.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Brunch: Sat-Sun 12:00-15:00, Mon-Fri Closed
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 15:00-23:00, Sun 16:00-20:00