Scandic Upplandsgatan

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Fri adgang til fitnessrum

Vi har et partnerskab med det lokale fitnesscenter Träningspuls, hvor du som vores hotelgæst kan træne alene eller i grupper uden beregning.

Träningspuls er et fuldt udstyret fitnesscenter og tilbyder et bredt udvalg fra frivægte til yogatimer. Träningspuls ligger på Klarabergsviadukten 70, ved siden af Stockholm centralstation.

Kontakt hotelreceptionen for at få et kort, der giver dig fri adgang til fitnesscenteret.

Bemærk! Fitnesscenteret er lukket om søndagen. For mere information om åbningstiderne, kontakt venligst hotellet.

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: 06:00 - 22:30
Åbningstider i weekend: 06:00 - 22:30
Afstand til fitnessrum: 750