Restaurant, Interior
Restaurant, Interior Restaurant Noden, Scandic Jacob Gade Restaurant, Interior

Scandic Jacob Gade

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Restaurant Noden er indrettet i et skandinavisk design og i vores menukort har vi også kombineret det bedste fra det skandinaviske køkken.

Restaurantbooking

+45 76700000

Book bord

Bemærk

Vores restaurant er lukket lørdage i september og oktober. Vi beklager ulejligheden.

Restaurant Noden har plads til 250 gæster, ligger på 1. sal og har en fantastisk flot udsigt ud over Vejles bakker og byparken. Restauranten er holdt i røde og sorte farver, enkelt indrettet med 4-6 mands borde. Om sommeren er der udendørsservering på terassen, hvor den skønne udsigt kan nydes sammen med maden.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (Sommar 26 juni - 7 augusti: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:00-10:00)

Aftensmad: Man-Tor 17:00-21:30, Fre 17:00-21:00, Lør-Søn Lukket
Bar: Man-Fre 17:00-22:30, Lør 18:00-22:00, Søn Lukket