Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant, Interior
Restaurant, Interior Restaurant Noden, Scandic Jacob Gade Restaurant, Interior
Tilbage til hotel

Restaurant

Restaurant Noden er indrettet i et skandinavisk design og i vores menukort har vi også kombineret det bedste fra det skandinaviske køkken.

Restaurantbooking

+45 76700000

Book bord

Restaurant Noden har plads til 250 gæster, ligger på 1. sal og har en fantastisk flot udsigt ud over Vejles bakker og byparken. Restauranten er holdt i røde og sorte farver, og er enkelt indrettet borde til 4-6 personer. Om sommeren er der udendørsservering på terrassen, hvor den skønne udsigt kan nydes sammen med maden.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:30, Lør-Søn 07:00-10:30
Aftensmad: Man-Lør 17:00-21:30, Søn Lukket
Bar: Man-Lør 17:00-22:00, Søn Lukket